ZiarulRing

16-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

„Ardiles” din Las Fierbinti i-a dat o lectie de viata fiului sau!

Margineanu si-a scos fiul la o plimbare in mall, ciupind pe ici pe colo, mici cumparaturi, pe care le-a depozitat intr-o punga de fite cu initialele AJ cat casa

Avatar

Publicat

pe

Artistul a oferit zilele trecute o imagine spectaculoasa, dand impresia ca si in viata de zi cu zi, personajele din film sunt apropiate din punct de vedere al temperamentului si al comportamentului cu cele din viata reala.

Margineanu si-a scos fiul la o plimbare in mall, ciupind pe ici pe colo, mici cumparaturi, pe care le-a depozitat intr-o punga de fite cu initialele AJ cat casa, literele fiind lesne observabile din orice colt al centrului comercial.

Din cand in cand, „Ardiles” avea un dialog parintesc cu fiul sau, acesta fiind foarte incantat de compania tatalui. La un moment dat, Mihai Margineanu parca s-a transpus intr-o secunda in rolul din Las Fierbinti si a oferit o scena savuroasa. Cu o geaca din puf de gasca, rupta in partea din spate suficient cat sa-i iasa fulgii, Ardiles s-a oprit in dreptul unei case de schimb valutar.

A asezat punga de firma strategic, in dreptul ghiseului si a scos o caramida de bani, care parea sa depaseasca 10.000 de lei!

Operatiunea a luat-o prin surprindere si pe angajata exchange-ului, careia i-au trebuit cateva minute bune pana sa faca schimbul in euro. In tot acest timp, „Ardiles” a „securizat” zona, intorcand capul intr-o parte si in alta, de parca s-ar fi temut sa nu apara din senin langa el, Giani, Bobonete, Firicel sau Celentano.

Din fericire, totul a decurs conform planului, iar Margineanu a primit suma corespunzatoare in euro, pe care a introdus-o rapid intr-unul din buzunarele gecii, in timp ce baietelul artistului ramasese ca la dentist, fermecat de miscarile abile ale tatalui sau!

Advertisement