ZiarulRing

24-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Apariție șocantă la iUmor. Ce a făcut concurenta care a purtat masca pe post de lenjerie

Concurenta Bia Khalifa a apelat la măștile de protecție pentru a-și acoperi zonele intime ale corpului.

Avatar

Publicat

pe

Apariție șocantă duminică seară, la ”iUmor”. Concurenta Bia Khalifa a apelat la măștile de protecție pentru a-și acoperi zonele intime ale corpului. Numărul său nu i-a încântat pe jurații emisiunii, ba chiar unul dintre ei, Mihai Bendeac, s-a declarat neplăcut surprins.

Bia Khalisa a făcut ravagii pe scena iUmor. Concurenta a purtat masca pe post de lenjerie

Bia Khalifa, cu nume inspirat după Mia Khalifa, cunoscută vedetă XXX, și-a făcut apariția pe scena umorului duminică seară. Îmbrăcată într-o ținută sumară, atrăgând din start atenția publicului și juriului, concurenta și-a început numărul încrezătoare, dar nu a reușit să impresioneze.


Tânăra a mărturisit că are 20 de ani, a reușit să termine cele opt clase și a fost prima fată din țara noastră care și-a făcut cont pe OnlyFans, o platformă de conținut pentru adulți unde utilizatorii plătesc un abonament cuprins între 4.99 și 49,99 de dolari pentru a vedea scene incitante.

„Acea cortină roșie, murdară, roasă de molii, pornește de la dreapta mea către stânga mea și pe un scaun apare o fată îmbrăcată sumar”, a spus Cheloo.

„Îmbrăcată? A venit acoperită mai mult”, s-au contrazis gazdele show-ului, Dan Badea și Șerban Copoț.

„E mască cu chilot? E doar mască, fără chilot, nu?”, s-a întrebat un concurent.

Advertisement

„S-a nenorocit lumea, băi băiatule”, a fost reacția Deliei la testimoniale.

„Pari așa sărac că îți iei mâncare second hand sau, și mai rău, ești dator la profa de sărăceză”, a fost una dintre glumele sale.

Delia: „Trăim o perioadă dubioasă”

Concurenta a fost întrebată de către Delia și ce gen de bărbați preferă. Aceasta a răspuns direct: „cei care au baby face”.

„Sunt un mentor, un fel de sensei foarte bun al iubirii, deci ar trebui să asculte. După ce nu mă ascultă, parcă se strică treburile, nu sunt făcută să îmi spună mie cineva ce și cum. Da, bine, colaborăm, dar bine”, a zis ea.

„Trăim o perioadă tare dubioasă, nu știu dacă realizăm. Fata asta nu este singura din lumea asta care este așa”, a comentat Delia.

„Bianca, dacă vrei să mă asculți, am aproape 38 de ani. Am văzut destul de multe lucruri, tot universul se învârte în jurul faptului că ești sexy. Bianca, accepți că poți, pentru unele persoane, să nu fii deloc sexy?”, i-a spus Mihai Bendeac Biancăi. Răspunsul fetei a fost categoric ”nu”.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *