ZiarulRing

16-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Apariție incredibilă, la Neatza cu Răzvan și Dani. Cum au apărut cei doi la Antena 1

Telespectatorii matinalului de la Antena 1 au fost șocați luni dimineața

Avatar

Publicat

pe

Telespectatorii matinalului de la Antena 1 au fost șocați luni dimineața. Cei doi îndrăgiți prezentatori, Răzvan Simion și Dani Oțil, și-au făcut apariția îmbrăcați în bermude și cămăși.

Cei doi au vrut sî îl persifleze pe ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, care a scăpat telefonul în timpul unei transmisiuni în direct, iar cei aflați în fața micului ecran l-au putut vedea în pantaloni scurți.


Apariție șocantă la Neatza cu Răzvan și Dani. Cum au apărut îndrăgiții prezentatori de la Antena 1


Răzvan Simion și Dani Oțil au avut o apariție de zile mari, luni dimineața, în cadrul matinalului de la Antena 1. Îndrăgiții prezentatori TV au apărut în fața publicului telespectator îmbrăcați în pantaloni scurți, mulați pe corp, ca aceia purtați de bicicliști, și cămăși. Dani Oțil a purtat chiar și crvată la cămașa albă pe care o purta, iar Răzvan Simion a purtat o cămașă serioasă, neagră. Lor li s-a alăturat și colegul de emisine Caătălin Oprișan. Acesta a purtat bermude și tricou.


Pe fotografia în care apar cei trei scrie, în josul ei, ”ALĂTURI DE MINISTRUL NOSTRU”.

Fotografia a primit 4000 de like-uri, iar comentariile faniilor au curs cu sutele.

Fanii virtuali s-au amuzat de postarea celor două vedete TV


”Cand te-am vazut de dimineață Dani, la gat cu aceea cravată impozantă, am crezut că au schimbat prezentatorul….. După, m-am liniștit !”, a scris Voicu Monica în comentariile la postarea celor doi.

Advertisement


”Chiloții vor ajunge simbolul național al României!!”, a scris și Any Tuca. Alți internauți au admirat atitudinea abordată în fotografie Cătălin Oprișan. ”Oprișan chiar are atitudine de ministru,e cu pieptul in fata,gata de lupta.sunteti criminali”, a scris și Mara Maria.
”Camelia Zaharie Noul trend…nu știu cu cine sunteți solidari, d a mi placeti si așa. Imi sunteți dragi oricum!!


Bunilor!!” a scris Camelia Zaharie.


Fanii celor doi au scris că nu știu care este faza dar au spus că indifernt despre ce este vorba se gbagî și ei. ”Nu stiu despre ce -i vb, despre ce ministru si cu ce sunteți alături ca daca este partikip si eu!!! Capita cere vârf!!!!” a scris Mioara Mio.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *