ZiarulRing

21-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Anunțul șocant făcut acum de Monica Tatoiu. “Mă încătușează și mă duce la azil”

Monica Tatoiu trăiește un adevărat coșmar. Fosta femeie de afaceri este blocată de trei luni în Franța, din cauza epidemiei de coronavirus

Avatar

Publicat

pe

Monica Tatoiu trăiește un adevărat coșmar. Fosta femeie de afaceri este blocată de trei luni în Franța, din cauza epidemiei de coronavirus.

Și când credea că va ajunge în sfârșit acasă, a aflat pe aeroportul din Paris că Franța este trecută ca zonă roșie astfel că nu mai poate ajunge în România. Asta a pus capac, iar Monica Tatoiu a răbufnit.


Anunțul șoc făcut de Monica Tatoiu. “Mă încătușează și mă duce la azil”


Monica Tatoiu este disperată că nu poate ajunge acasă. Aceasta se află de trei luni în Franța, blocată din cauza pandemiei. Când credea că va ajunge acasă, Monica Tatoiu a aflat că tot nu se poate zbura în România, întrucât Franța este trecută ca zonă roșie de către autoritățile române.


Asta a pus capac și a făcut-o să ia o decizie uluitoare. Aceasta a declarat de pe aeroportul din Paris că pleacă în Austria, la Viena. De asemenea, Monica Tatoiu a trnsmis un mesaj dur autorităților din România.


Monica Tatoiu a aflat la aeroport că nu poate ajunge în țară


„Trebuia să fac check-in-ul pentru zborul din Paris spre București, dar România a trecut Franța în zona țărilor roșii, Franța care are un nivel de infectare mult mai mic decât Bulgaria și nu am cum să mai vin acasă”, a declarat Monica Tatoiu, potrivit spynews.ro.


Monica Tatoiu a mai spus că surse din DSP a învîțat-o cum să procedeze ca să ajungă totuși în țară. Fosta femeie de afaceri nu este de acord să încalce legea.

Advertisement


Monica Tatoiu se duce la Viena


„Mi-a zis mie DSP-ul… doamna Tatoiu, puteți declara pe propria răspundere că veniți dintr-o țară… adică vreți să aveți breaking news cu Monica Tatoiu că minte și cu poliția că mă încătușează și mă duce la un azil din ăla de mă amestecă cu toți fugitivii?”, a spus Monica Tatoiu. „Nu pot să vin acasă. E țara mea, nu pot să vin în țara mea, în patul meu. Nu știu de ce. Mi-am luat bilet să mă duc de la Paris la Vi

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *