ZiarulRing

02-mart.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Anunț surprinzător de la Emily Ratajkowski! Nimeni nu se aștepta la asta

Emily Ratajkowski va deveni mămică!

Avatar

Publicat

pe

Emily Ratajkowski va deveni mămică! Actrița și modelul, în vârstă de 29 de ani, dezvăluie într-un videoclip pentru Vogue că ea și soțul Sebastian Bear-McClard vor avea un bebeluș.


Ea spune de ce nu vrea să dezvăluie sexul bebelușului: „Când eu și soțul meu le-am spus prietenilor că sunt însărcinată, prima lor întrebare după felicitări era aproape întotdeauna: Și ce ai vrea, fată sau băiat? Ne place să răspundem că nu vom ști genul până când copilul nostru nu va împlini 18 ani și că ne va anunța el atunci. Toată lumea râde de acest lucru. Există un adevăr în gândirea noastră, totuși, unul care sugerează posibilități mult mai complexe decât orice organe genitale cu care s-ar putea naște copilul nostru: adevărul că în cele din urmă nu avem nicio idee cine – mai degrabă decât ce – crește în interiorul burții mele. Cine va fi această persoană? Ce fel de persoane vom deveni noi ca părinți? Cum ne va schimba viața și cine vom fi noi?”.


Emily Ratajkowski spune că va un fiu, dar în același timp și o fiică


Ea continuă să-și explice sentimentele legate de faptul că are atât un fiu, cât și o fiică și spune că nu „învinovățește neapărat pe nimeni pentru aceste generalizări” despre gen, deoarece multe dintre experiențele noastre de viață sunt de gen și ar fi necinstit să negăm realitatea multora dintre ele.


„Dar nu-mi place că forțăm preconcepțiile bazate pe gen, să nu mai vorbim de copii. Vreau să fiu un părinte care îi permite copilului meu să se arate. Și totuși îmi dau seama că, deși sper că, copilul meu își poate determina propriul loc în lume, oricum se va confrunta cu constrângerile incontestabile și construcții de gen înainte ca acesta să poată vorbi”, explică Ratajkowski.
Emily Ratajkowski era superstițioasă


Viitoarea mamă spune că obișnuia să se numească superstițioasă, dar acum înțelege lucrurile într-un alt mod: „Ideea că aș putea înșela ceva sau credința că aș putea să-mi proiectez gândurile într-un mod special pentru a produce un anumit rezultatul este de fapt numit gândire magică, un mecanism de copiere pe care îl dezvoltăm pentru a ne face să ne simțim mai stăpâni. Obișnuiam să folosesc gândirea magică ori de câte ori voiam ca ceva să meargă într-un anumit mod.

Acum, totuși, nu încerc să-mi imaginez o pătură roz sau albastră în brațe. Sunt complet și incontestabil neajutorată când vine vorba de aproape tot ce îmi înconjoară sarcina: cum se va schimba corpul meu, cine va fi copilul meu. Dar sunt surprinzător de necăjită. În loc să simt frică, simt un nou sentiment de pace. Învăț deja de la această persoană din corpul meu. Sunt plină de mirare”, spune Ratajkowski.

Advertisement

Modelul s-a căsătorit într-o ceremonie surprinzătoare din 2018, cu actorul și producătorul Bear-McClard.


„M-am căsătorit astăzi”, a scris ea alături de un selfie cu noul ei soț, dintr-o serie de fotografii pe care le-a postat imediat după ceremonie.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *