ZiarulRing

25-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Anunț bombă în showbiz. Cu cine a rămas însărcinată Nicoleta Dragne, fosta ispită de la Insula Iubirii

Nicoleta Dragne a fost una dintre cele mai îndrăgite ispite de la Insula Iubirii, emisiunea difuzată de Antena 1.

Avatar

Publicat

pe

Nicoleta Dragne a fost una dintre cele mai îndrăgite ispite de la Insula Iubirii, emisiunea difuzată de Antena 1. După ce a afirmat că nu își mai dorește acest proiect de televiziune, viața ei s-a schimbat complet.


Anunț bombă în showbiz. Cu cine a rămas însărcinată Nicoleta Dragne, fosta ispită de la Insula Iubirii


Nicoleta Dragne va deveni mămică pentru prima dată, iar tatăl copilului ei este tot o ispită masculină de la Insula Iubirii. Este vorba chiar de Bruno, fostul soț al Mădălinei Pamfile, potrivit revistei VIVA!


Momentan, Nicoleta nu a dezvăluit și sexul bebelușului, dar fericirea i se citește însă pe chip. Viitoarea mămică s-a pozat cu burtica de gravidă la vedere, iar dacă ar fi să judecăm după dimensiunea burticii, vedeta a trecut deja de primul trimestru de sarcină.


„Ne-am cunoscut acum trei ani, la început amical. Am ieșit într-o zi la cină și de acolo am ajuns să ne cunoaștem mai bine, a mărturisit Nicoleta Dragne în emisiunea lui Capatos de la Antena 1, potrivit Viva! Norocosul este Bruno Alin Vlad, un om de afaceri din Timișoara, care a rezistat doar câteva zile în Thailanda, la Insula iubirii pentru că nu se regăsea în conceptul show-ului matrimonial. „Pentru că el este un om bun!’, l-a scuzat Nicoleta Dragne.

Cine este Nicoleta Dragne


Până acum, fosta ispită a ținut secret faptul că va deveni mamă, dar frumoasa blondă de la Insula iubirii formează în prezent un cuplu cu una dintre ispitele masculine din sezonul 4 al emisiunii Insula iubirii!


Din biografia de „ispita” de meserie a Nicoletei Dragne, am putut afla că în sezonul treu al Insulei Iubirii, aceasta a reușit să dezbine unul dintre cele mai solide cupluri. Este vorba despre Nicoleta Molnar și Cătălin Meșter, iar în sezonul 4 şi-a testat puterea de seducţie cu Ionuţ Gojman, bărbatul care a venit în Thailanda îndrăgostit de Mirela Baniaş.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *