ZiarulRing

22-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Antonia și Alex Velea vorbesc despre piedica ivită, ce stă în calea nunții lor. Când se va sfârși concubinajul

Antonia și Alex Velea formează de câțiva ani unul din cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc

Avatar

Publicat

pe

Antonia și Alex Velea formează de câțiva ani unul din cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc. Sunt de-a dreptul adulați de fani. Iar de când s-au cuplat, fanii lor așteaptă un singur lucru.


Au deja doi copii împreună, iar acum cea mai mare dorință a fanilor Antoniei și ai lui Velea se întâmplă. Relația dintre cei doi a început încă de când Antonia era femeie măritată, fiind soția bărbatului cu care a făcut-o pe prima ei fetiță, Vincenzo Castellano.


Anul trecut, după ani de așteptare, divorțul s-a încheiat și a fost tranșată și custodia fiicei lor, Maya Rosaria. Așa cum rețete și vedete a scris, din fericire, cei trei copii ai Antoniei au o relație excelentă, iar fiica ei se înțelege de minune și cu actualul partener.


Cea mai mare dorință a fanilor Antoniei și ai lui Velea se întâmplă


Se pare că așteptarea a luat sfârșit pentru Alex Velea și Antonia. Cei doi fac planuri de nuntă. Încă din timpul divorțului, Antonia spunea ce își dorește. „După ce se va pronunța divorțul, vom face botezul ambilor băieți, precum și nunta”, a declarat vedeta, lunile trecute.


Odată divorțul ei pronunțat, singurul detaliu de care trebuie să țină cont este legat de evoluția situației pandemice din țara noastră. Alex Velea a făcut dezvăluiri cu privire la marele eveniment, la Xtra Night Show.

Artistul susține că ceea ce îi împiedică în aceste momente să meargă în fața lui Dumnezeu ca să-și jure credință este pandemia. Amândoi sunt credincioși și nu concep o unire în afara bisericii. Dar, totodată, amândoi sunt artiști, astfel că își doresc și o petrecere de pomină după șapte ani de relație.

Advertisement


„O să se căsătorească toată lumea anul ăsta. Și noi ne dorim treaba asta. Să nu mai trăim în concubinaj. Așteptăm să vedem ce se întâmplă. Încă e o perioadă dubioasă. Am botezat și eram trei familii în biserică maxim”, a explicat artistul la Xtra Night Show.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *