ZiarulRing

16-iun.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Antonia REFUZĂ împăcarea cu soţul ei

Speranţa moare ultima. Mai ales când e vorba despre o femeie frumoasă precum Antonia.

Avatar

Publicat

pe

Speranţa moare ultima. Mai ales când e vorba despre o femeie frumoasă precum Antonia. La aproape jumătate de an de la despărţirea de soţul ei, Vincenzo, asupra cântăreţei se fac presiuni pentru a reveni la sentimente mai bune vizavi de viaţa de cuplu…

Spre sfârşitul anului trecut, vestea unui posibil divorţ al cântăreţei a şocat showbizul. De atunci, subiectul a tot fost dezbătut şi analizat, nimeni neputând băga mâna în foc pentru motivul care a făcut ca Antonia şi Vincenzo să se despartă, deoarece se căsătoriseră cu doar un an în urmă şi totul părea doar lapte şi miere.

I-ar pune lumea la picioare, dar degeaba…

Recent, o declaraţie dată de Ciro Castellano, tatăl lui Vincenzo şi socrul Antoniei, a lăsat loc interpretărilor, cum că, de dragul fetiţei lor în vârstă de trei ani, cei doi tineri şi-ar mai acorda o şansă. În realitate, lucrurile nu stau deloc aşa… „Familia lui Vincenzo ar face orice ca Antonia să revină acasă, i-ar pune lumea la picioare, dar ea nici nu vrea să audă. Se întâlnesc doar uneori pentru a petrece timpul împreună cu fetiţa. Dorinţa cea mai mare a lui Ciro este să-i împace, dar degeaba”, ne-a povestit o sursă apropiată familiei Castellano.

Femeile, „moştenire” de familie

Mai mult, un prieten al lui Vincenzo a dezvăluit că dacă Antoniei nu i se poate reproşa nimic, cântăreaţa are un motiv pentru care nu-şi iartă soţul: „Ceea ce nu-i poate trece cu vedere Antonia lui Vincenzo este, se pare, că acesta n-ar prea cunoaşte noţiunea de fidelitate. Ei sunt foarte tineri, cred că nici nu şi-au dat seama când s-au căsătorit şi au făcut un copil. Vincenzo mai vrea să copilărească un pic, nu-i de condamnat. Mai ales că el provine dintr-o familie care e mai libertină din acest punct de vedere”.

5 luni au trecut de când Antonia şi Vincenzo au anunţat că s-au separat.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *