ZiarulRing

22-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Antonia, în LACRIMI la emisiunea lui Teo! De ce nu vorbește despre relația cu Velea?

Antonia a fost invitata lui Teo Trandafir în platoul emisiunii sale de la Kanal D, unde a discutat despre copilăria ei din SUA şi despre viaţa ei.

Avatar

Publicat

pe

Antonia a fost invitata lui Teo Trandafir în platoul emisiunii sale de la Kanal D, unde a discutat despre copilăria ei din SUA şi despre viaţa ei.

La un moment dat, vizibil emoţionată, frumoasa brunetă nu a mai putut să-şi stăpânească lacrimile. Impresionată de invitatat ei, şi Teo trandafir a plâns alături de artistă.

„Niciodată nu am plâns la televizor. Nu am secrete şi nu am de ce să mă ascund. Mi se pare că suntem foarte judecaţi. Este responsabilitatea mea ca persoană publică să-mi explic viaţa, însă am nevoie de timp pentru a mă lămuri eu pe mine şi abia după aceea o să pot vorbi despre ce mi se întâmplă.

Fac şi eu greşeli în viaţa mea. Sunt om şi e normal să mai şi greşesc. Mă judecă fără să ştie nimic. Nu am cum să povestesc înainte de a fi eu pregătită. Dacă vin şi spun un lucru, apoi trebuie să mi-l asum.

Nu pot spune nimic înainte de a şti eu însămi despre ce e vorba şi despre ce simt. Nu m-am schimbat după divorţ, însă înainte de a mă despărţi de soţul meu nu eram interesantă”, a declarat Antonia. Impresionată de sinceritatea Antonie, Teo şi-a stâpânit şi ea cu greu lacrimile.

„Te iubesc de mor, eşti fenomenală! Este un copil minunat, speriat şi hăituit, tratat complet aiurea”, a spus Teo Trandafir.

Advertisement

https://ziarulring.ro/stiri/monden/223881/Antonia-in-LACRIMI-la-emisiunea-lui-Teo-De-ce-nu-vorbe-te-despre-rela-ia-cu-Velea-

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *