ZiarulRing

22-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Antonia i-a șocat pe fani. Ce tatuaj și-a făcut într-o zonă intimă, imaginea e publică

Antonia este iar în atenția publicului. Aceasta a dezvăluit cel mai nou tatuaj pe care și l-a făcut într-o zonă intimă

Avatar

Publicat

pe

Antonia este iar în atenția publicului. Aceasta a dezvăluit cel mai nou tatuaj pe care și l-a făcut într-o zonă intimă. Imaginea e publică, iar internauții s-au întrecut în mesaje siropoase.

Antonia i-a șocat pe fani

Antonia, femeiea cu chip de zeiță și cu voce de aur, este și o împătimită a tatuajelor. Simbolurile de pe trupul său au în mare parte legătura cu iubitul ei, Alex Velea, căruia nu obosește să-i arate dragostea în fel și chip.

Cel mai recent tatuaj al ei este, așadar, un fluturaș situat pe posteriorul ei bombat. Aceasta l-a arătat, îmbrăcată fiind destul de sumar, doar într-un body mulat, de culoare galbenă și cu pereche de pantaloni cu turul jos. Internauții nu au rezistat tentației și i-au transmis multe mesaje incitante:

”❤️Cea mai frumoasa femeie din Romania! Parerea mea!/ Superbaaaaaa😍/ Frumoasa mereu❤️❤️/ You’re queen 😢/ Tu ești 🔥/ U are perfect❤️/ Wowww🙌/ Arati super bine”, iar lista acestor mesaje poate continua la nesfârșit.

Tatuajele Antoniei

Dar nici lista tatuajelor sale nu se oprește aici. De curând, aceasta și-a desenat pe umărul stâng chipul iubitului ei, Alex Velea, care i-a dăruit și doi copii. Postarea făcută de Antonia a fost însoțită și de mesajul ”Diamantul meu”. În plus, artista mai are tatuată și o fundiță pe mâna dreaptă, un ochi cu petale și o lacrimă, pe mâna stângă. De asemenea, pe piciorul stâng al ei stă scris numele Mayei, fiica sa, iar pe piciorul drept o notă muzicală.

Lista tatuajelor continuă cu zona pieptului, acolo unde este tatuat numărul 13, care simbolizează ziua de naștere a lui Alex Velea. Iar pe gât, Antonia și-a desenat un trandafir cu spini.

Advertisement

”Este cifra 13, data de naștere a lui Alex Velea, îmi poartă noroc”, a spus Antonia după ce s-a tatuat.

Antonia a avut parte zilele acestea și de o reuniune fericită, postând pe Instagram o imagine alături fiica sa Maya, și de întreaga familie. Imaginea a fost intitulată ”Fericire„.

Antonia a încheiat divorțul de Vincenzo Castellano

În ciuda distanței care îi desparte, Maya, în vârstă de zece ani, are o relație foarte bună cu frații săi mai mici, pe nume Dominic și Akim, în vârstă de șase ani și de patru ani.
De curând, divorțul dintre Antonia și italianul Vincenzo Castellano s-a pronunțat.
„Am încheiat divorţul. În ceea ce priveşte nunta, nu ne gândim acum la acest aspect, pentru că nu este un moment în care astfel de evenimente pot avea loc. Îmi doresc să fim bine, fericiţi, să ne păstrăm spiritul optimist, să ne bucurăm de familia noastră. Şi bineînţeles, să lansăm muzică.”, a spus Antonia pentru click.ro.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *