ZiarulRing

22-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Anna Lesko a mers la medic cu fiul ei. Ce i-a spus doctorul, după ce l-a consultat atent

Anna Lesko a fost mai sinceră decât niciodată și a mărturisit că a întâmpinat o problemă recent

Avatar

Publicat

pe

Anna Lesko a fost mai sinceră decât niciodată și a mărturisit că a întâmpinat o problemă recent. Ce s-a întâmplat cu fiul ei și care a fost diagnosticul medicului?


Anna Lesko a mers cu fiul la medic. Ce s-a întâmplat cu micuțul?

Cunoscuta cântăreață a povestit despre vizita neașteptată la medic în cadrul emisiunii Vorbește Lumea. Aceasta a mărturisit că a intuit că fiul ei ar avea o problemă, lucru care s-a și adeverit. Micuțul nu vede atât de bine pe cât ar trebui din cauza statului mult în fața diverselor gadget-uri. La oftalmolog i s-a sugerat mamei să-l îndepărteze din fața lor, îndrumâdu-l să se joace mai mult în natură, pentru că dacă nu va asculta sfatul acesta băiatul va ajunge cât de curând să poarte ochelari de vedere.


”Am fost cu Adam la medic, la oftalmolog. Nu îmi plăcea cum vede, l-a consultat cu atenție. Când s-a uitat în ochișorul lui, mi-a zis că mușchiul ochiului este obosit și să nu mai stea la tabletă, TV sau alte ecrane. El are curte, are atâtea de făcut, însă, na, se mai plictisește. Acum se joacă și el Roblox cu ceilalți copii, este un trend acum.”


Anna Lesko a mers cu fiul său la medic


„Atât Costi, cât și Anna sunt doi oameni minunați pe care mă bucur foarte mult că i-am cunoscut și mi-ar plăcea să mai colaborăm și pe viitor. În urmă cu câteva luni, mi-a scris Anna și am fost foarte entuziasmat când am auzit că și Costi este implicat în proiect. A fost o plăcere să colaborez cu Anna, este o artistă excepțională, mi-a plăcut foarte mult să lucrez cu ea. Sper să vă bucurați de piesa asta și să o ascultați”
Culiță Sterp

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *