ZiarulRing

22-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Angelina Jolie, umilită de Brad Pitt. Ce i-a făcut fostul soț: „Angie e furioasă și complet uluită”

Angelina Jolie și Brad Pitt nu cad la pace în ceea ce privește castelul francez pe care îl dețin

Avatar

Publicat

pe

Încurcate sunt căile dragostei, precum au fost și ale divorțului, dar mai încâlcite sunt acum, când odinioară bunurile lor au devenit și alte partenerilor cu care protagoniștii poveștii își împart viețile. Angelina Jolie și Brad Pitt nu cad la pace în ceea ce privește castelul francez pe care îl dețin, poate și pentru că în spatele acelor ziduri și-au format amintiri, distruse acum de apariția noii partenere a actorului în cadru.


Brad Pitt, gest lipsit de tact, dau din casă apropiații Angelinei Jolie. El și-a dus noua iubită la castelul în care s-a însurat cu actrița


În 2009, Brad Pitt și Angelina Jolie au plătit 50 de milioane de euro pentru a transforma castelul francez Miraval, construit în secolul XVII, în căminul ideal pentru ei și copiii lor. Un agent imobiliar declara pe atunci că actorii vor să fie siguri că acea proprietate romatică va deveni un loc al dragostei.


De asemenea, la acea vreme, Brad deja căuta școala pentru copii, iar el și Angelina căutau să-și îmbunătățească limba franceză. După ce renovările au fost gata, pe 23 august 2014, cuplul s-a căsătorit la fastuasa reședință din Correns.


Brad Pitt și-a dus noua iubită la castelul în care s-a însurat cu actrița


Fericirea nu a mai durat mult, așa că, în locul veștilor bune despre cei doi au apărut supoziții despre divorț, apoi noutăți despre concretizarea lui. La început, prima pagină a ziarelor era ținută de zvonul opririi procesului dintre Brad Pitt și Angelina Jolie, apoi în prim-plan au intrat procedurile separării, care nu puteau fi finalizate de către frumoasa actriță, costurile fiind mult prea mari.


„Toată situația va face ca lucrurile să devină tot mai greu de rezolvat între ei”
Paradoxal, singurul plan rămas în picioare a fost cel de la începuturi, când protagoniștii își promiteau unul altuia că noua casă le va deveni lăcaș al dragostei. Așa a fost, numai că pentru Pitt și noua parteneră.


„Angie este furioasă și complet uluită că Brad a putut coborî la un nivel atât de jos. Ea spera că lucrurile se vor calma după o vară grea, cu lupte în tribunal, dar acum totul este pierdut. Faptul că a dus-o în locul în care s-au căsătorit este total lipsit de tact și nepotrivit. Toată această situație va face ca lucrurile să devină tot mai greu de rezolvat între ei… au ajuns într-un punct pe care nimeni nu și-l imagina posibil”, a declarat sursa pentru The Mirror.

Advertisement


„La rândul său, Brad consideră că ea i-a făcut viața un iad în ultimii ani, blocându-i cererile de bază și toate eforturile de a fi corect și cordial. El a spus mereu că va fi alături de ea în tot ceea ce este corect, dar Angelina vrea ca totul să se întâmple doar în condițiile impuse de ea. Au cheltuit o avere, sute de mii, dacă nu milioane de dolari până în acest moement în tribunale.
Sunt amândoi foarte mândri și foarte încăpățânați, au puncte de vedere puternice și nu mai sunt dispuși să facă compromisuri. E păcat că toți copiii lor sunt prinși în toată această situație”, a mărturisit o altă sursă, pentru aceeași publicație.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *