ZiarulRing

12-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Angelina Jolie ia o decizie în legătură cu fostul soț. Ce i-a interzis actrița lui Brad Pitt

Toate relațiile au urcușurile și coborâșurile lor, în special cele de la Hollywood, dar povestea de dragoste dintre Angelina Jolie și Brad Pitt este cu adevărat fascinantă.

Avatar

Publicat

pe

Toate relațiile au urcușurile și coborâșurile lor, în special cele de la Hollywood, dar povestea de dragoste dintre Angelina Jolie și Brad Pitt este cu adevărat fascinantă.

Cei doi au creat în ultima vreme controverse pe toate rețelele de socializare și au apărut pe primele pagini ale ziarelor din toată lumea. Se pare că o nouă „ceartă” între celebrii actori a acaparat din nou internetul.


Atunci când Angelina Jolie și Brad Pitt au apărut pentru prima dată împreună, ca și cuplu, a pornit un scandal uriaș. Celebrul actor era căsătorit cu Jennifer Aniston când a cunoscut-o pe Angelina, pe platourile de filmare Mr. and Mrs. Smith. Brad și Angelina au format unul dintre cele mai celebre cupluri din showbiz timp de un deceniu. Relația lor părea solidă…cel puțin pe exterior.


Angelina Jolie l-a trimis pe Brad Pitt în carantină


Angelina Jolie și-a îndemnat fostul soț să se izoleze singur timp de 14 zile după o escapadă romantică cu noua sa iubită. Se zvonește că actrița (în vârstă de 45 de ani) nu i-ar permite lui Brad Pitt (în vârstă de 56 de ani) să își vadă copiii timp de mai mult de două săptămâni, după ce a dus-o pe Nicole Poturalski în Franța.

Se spune că Brad Pitt ar fi sperat să își reducă timpul de carantină la jumătate, făcând două teste COVID-19, pentru a-și dovedi diagnosticul negativ. În ciuda dorințelor sale, fosta soție a insistat ca vedeta să urmeze recomandarea de 14 zile petrecute în auto-izolare „de dragul copiilor lor”.


Angelina Jolie, extrem de îngrijorată pentru copii


O persoană apropiată de cei doi a susținut că Angelina era extrem de îngrijorată din cauza faptului că, copiii ei ar putea contracta virusul ucigaș.

Advertisement


„Angelina a insistat ca Brad să petreacă 14 zile de carantină, după ce s-a întors din Franța, pentru că există o creștere a cazurilor de COVID-19 în țară”, a declarat sursa.
Brad și Angelina au trei copii biologici și trei copii adoptați: Maddox (în vârstă de 19 ani), Pax (în vârstă de 16 ani), Zahara (în vârstă de 15 ani), Shiloh (în vârstă de 14 ani) și gemenii Knox și Vivienne (în vârstă de 12 ani).

Se pare că frumoasa Nicole i-a atras cu adevărat atenția lui Brad Pitt. Cei doi au fost surprinși pe aeroport în în sudul Franței, mergând într-o escapadă romantică. Pe durata călătoriei, se crede că aceștia s-au bucurat de un sejur la moșia Château Miraval, pe care actorul a cumpărat-o în 2011 cu fosta soție Angelina.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *