ZiarulRing

21-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Angela Gheorghiu se iubește cu un bărbat cu 22 de ani mai tânăr. Cine este Mihai Ciortea, de fapt

Angela Gheorghiu se iubește cu un bărbat cu 22 de ani mai tânăr. Cine este Mihai Ciortea, de fapt.

Avatar

Publicat

pe

Angela Gheorghiu se iubește cu un bărbat cu 22 de ani mai tânăr. Cine este Mihai Ciortea, de fapt.


Soprana Angela Gheorghiu a renăscut lângă Mihai Ciortea, bărbat cu 22 de ani mai tânăr, alături de care are o relație de șase ani. Cine este?


Angela Gheorghiu se iubește cu un bărbat cu 22 de ani mai tânăr


Angela Gheorghiu( 53 de ani), una dintre cele mai renumite cântărețe de operă din lume, se iubește de șase ani cu Mihai Ciortea (31 de ani). Lăsând în urmă căsnicia cu Roberto Alagna, despre care soprana spune că a fost cea mai neagră pagină din povestea vieții sale, date fiind episoadele de agresiune de care a avut parte, Angela Gheorghiu se bucură acum de viață, lucru arătat și fanilor ei pe rețelele sociale.


Imaginea postată de soprană pe Facebook


Artista a postat o imagine în care cei doi se uită cu multă dragoste unul la celălalt, în descrierea căreia a inserat un mesaj în semn de mulțumire pentru partenerul de viață.
Mesajul sopranei pentru Mihai Ciortea


„Astăzi împlinim șase ani de relație. Sunt atât de fericită cu dragul meu de Mihai și pentru cea mai sinceră și frumoasă iubire și pentru fericirea pe care o trăiesc în fiecare zi”, a scris soprana.


Mihai Ciortea și Angela Gheorghiu


Mihai Ciortea este de profesie medic stomatolog, dar a renunța la meserie și, de altfel, la tot ce avea în România, pentru a fi alături de marea artistă a cărei voce răsună pe toate scenele din lume. Povestea de dragoste dintre cei doi a început în 2013. La acel moment, într-un interviu, artista povestea că l-a cunoscut pe Mihai la Royal Opera House, după mari dezamăgiri.

Advertisement


„Pe Mihai l-am cunoscut la Royal Opera House, în momentul cel mai trist al vieţii mele private, după mari dezamăgiri. El era un admirator de-al meu de o viaţă, şi un mare iubitor al muzicii clasice şi al teatrului. De un an îl vedeam împreună cu fratele lui geamăn şi cu părinţii lor după diferite spectacole prin Europa şi America”, povestea soprana.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *