ZiarulRing

02-mart.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Andreea Tonciu, probleme de sănătate: ”Continuă durerile acestea foarte, foarte mari”

Andreea Tonciu trece printr-o perioadă dificilă a vieții, în care necazurile se țin lanț

Avatar

Publicat

pe

Andreea Tonciu trece printr-o perioadă dificilă a vieții, în care necazurile se țin lanț. După ce și-a pierdut bunica, femeie care a crescut-o, apoi a ajuns de urgență la doctor cu fiica ei după ce aceasta a acuzat dureri, vedeta a venit din nou cu vești mai puțin bune.

Andreea Tonciu se confruntă cu probleme de sănătate

Andreea Tonciu are o legătură strânsă cu admiratorii ei de pe Instagram, povestindu-le și arătându-le activitățile și obiceiurile ei de zi cu zi. Nici când are o zi proastă nu se teme să se înfățișeze în mediul virtual și împărtășește și relele cu ei.

Așa s-a întâmplat și ieri, când Andreea le-a transmis oamenilor care o urmăresc în spațiul online că de câteva zile are dureri puternice de cap. Ea le-a spus fanilor că nu vrea să ia medicamente fiindcă organismul ei nu este învățat așa. Cu toate acestea, nu înțelege proveniența acestor probleme.

„Continuă durerile acestea de cap, foarte foarte mari, dar nu iau nicio pastilă. Corpul meu nu este obișnuit cu pastile. Mă tot întreb de ce mă doare capul de câteva zile. Nu înțeleg de ce mă doare capul de câteva zile”, a declarat Andreea Tonciu pe Instagram.

Soțul ei a fost atacat în trafic

„Mergi cu mașina și te ia lume ala bătaie și ne atacă cu cuțite. Unde suntem noi, în junglă? Mi-a atacat soțul. Eram cu copilul în mașină”, spunea Andreea Tonciu, vizibil speriată, în primele imagini după conflictul din trafic. Vedeta a filmat în timp ce soțul ei, Daniel Niculescu, primea îngrijiri medicale de la un echipaj SMURD. Ea susținea pe tot parcursul filmărilor că soțul ei a fost înjunghiat, iar atacatorul a fugit de la locul faptei. Fiica de doar 4 ani a fost și ea martoră la conflict.

La o oră distanță, anchetatorii au reușit să-ș găsească pe agresor, în vârstă de 27 de ani, și să-l ducă la Poliție pentru audieri. „Nu s-a întâmplat nimic. Nu am avut niciun briceag la mine”, a declarat individul. Conflictul celor doi ar fi pornit de la mai multe șicanări în trafic, urmate de injurii. Agresorul susține că ar fi fost provocat.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *