ZiarulRing

21-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Andreea Tonciu, condiție rușinoasă ca să fie acceptată la Bravo, ai stil! Celebrities. Ce i-au cerut producătorii de la Kanal D

Avatar

Publicat

pe

Andreea Tonciu este una dintre spumoasele concurente de la show-ului de modă ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Înainte de a veni la Kanal D, bruneta a spus că nu a mai apărut pe sticlă de cinci ani, din cauza vieții de familie. A mai putut fi văzută ici-colo, dar nu privită în toată splendoarea. Însă, ceea ce nu cunosc mulți este faptul că apariția de la Kanal D are și substrat, venind la pachet nu numai cu reînoirea celebrității, ci și cu unele condiții.

Andreea Tonciu, condiție rușinoasă ca să fie acceptată la Bravo, ai stil! Celebrities

Andreea Tonciu a dispărut pentru ceva timp din lumina reflectoarelor, dar a trăit cu speranța că va reveni. În târg se spune că bruneta a fost obligată de soț, Daniel Niculescu, să renunțe la carieră, ori că ar fi fost un pact făcut de cei doi. Mai mult, în vara lui 2018, se zvonea că ea ar divorța de Daniel din cauza faptului că o îngrădește astfel. La scurt timp, pentru Antena Stars, Andreea a declarat că partenerul nu a fost de acord cu aparițiile sale TV, ”dar acum nu mai are nicio treabă”.

Astfel, după ce apele s-au calmat între cei doi, iar înțelegerea și-a făcut loc, spre Andreea a venit și proiectul ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Din sursele Impact.ro, fosta ”pupăză a lui Bahmu”, după cum mulți o mai rețin încă, ar fi primit propunerea participării la emisiune la pachet cu unele condiții: să slăbească zece kilograme. Clauza nu a făcut-o pe Andreea să dea un pas înapoi, dimpotrivă, vedeta spunând producătorilor că ar face orice ca să fie acceptată.

Bruneta, detestată de Maria Ilioiu

De altfel, acesta poate fi și un factor care să o împingă zilnic către victorie. Vedeta este lăudată de juriul concursului pentru faptul că este glumeață și are vorbele la ea în orice situație, făcând eforturi și pe partea de styling. Mai mult, atitudinea Andreei de a privi show-ul a stârnit și invidia Mariei Ilioiu, fostă concurentă la ”Insula Iubirii”, care a spus juriului, furioasă, să îi dea Andeei direct coronița, dacă este atât de plăcută.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *