ZiarulRing

22-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Andreea Podărescu plânge de fericire. Ce a pățit fiul ei

Fotomodelul Andreea Podărescu era disperată și s-a rugat fierbinte la Dumnezeu să o ajute. Băiețelul ei de doi ani este bolnăvior și a ajuns la spital.

Avatar

Publicat

pe

Fotomodelul Andreea Podărescu era disperată și s-a rugat fierbinte la Dumnezeu să o ajute. Băiețelul ei de doi ani este bolnăvior și a ajuns la spital.

Azi, fotomodelul plânge de fericire.


Andreea Podărescu a ajuns cu fiul ei la Terapie Intensivă. Micuțul Anthony (2 ani) s-a simțit foarte rău, iar mama lui l-a dus la spital. Mesajul postat de fotomodel pe contul ei de socializare i-a speriat pe prietenii acesteia. Sute de admiratori ai Andreei Podărescu s-au rugat pentru sănătatea micuțului.


Andreea Podărescu plânge de fericire. Ce a pățit fiul ei


”Doamne… dă-mi mie toată durerea lui! Ia-mă, Doamne, la tine, numai lasă-mi copilul sănătos și în viață! E copilul meu, DOAMNE! Și îl iubesc cu toată ființa mea și m-am rugat mult la tine ca să mi-l trimiți în viața mea! E un copil care a crescut doar cu mămica lui și o iubește prea mult ca să ne despărți vreodată ! M-am luptat ca o fiară pentru el cu toată lumea… Doamne, nu mi-l lua! Urlu, Doamne, la tine, sfâșiată de durere, și cu inima aproape moartă!”, a scris Andreea Podărescu pe contul ei de socializare.


Iată că rugile ei și ale admiratorilor săi au fost auzite.

”Pentru prima data după foarte mult timp in viața mea plâng de fericire ! Da …fericire dacă se poate spune asta de pe un pat in spital și cu copilașul încă la perfuzii. Vreau să vă mulțumesc din tot sufletul meu pentru toate gândurile voastre bune, rugăciunile către Dumneze , și tot sprijinul pe care mi l-ați acordat fiecare în parte. Pentru Anthony cele 48 h au fost critice și decisive. Pentru mine au durat 10 ani din viața mea. DUMNEZEU a făcut o minune pentru acest copil bun și iubitor .

Am ajuns la spital cu o bacterie care i putea fi fatală însă printul meu a învins ! Pentru că este puternic, pentru că suntem puternici și pentru ca Dumnezeu iubește îngerașii. Iată că acum pot să-mi imbrățișez fericită copilașul meu care a suferit enorm in ultimele zile. Te iubesc Anthony ! Minunea vieții mele! Ai ascultat o pe mamii și ai fost puternic”, a scris astăzi, 5 octombrie, Andreea Podărscu.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *