ZiarulRing

12-iun.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Andreea Marin, „URECHEATĂ” de COLEGI: „Fără TVR erai NIMENI!”. Vezi CINE spune asta

Salariaţii televiziunii publice sunt foc şi pară pe Andreea Marin după ce au aflat că fosta lor colegă ar putea obţine despăgubiri de 100.000 de euro de la TVR.

Avatar

Publicat

pe

Salariaţii televiziunii publice sunt foc şi pară pe Andreea Marin după ce au aflat că fosta lor colegă ar putea obţine despăgubiri de 100.000 de euro de la TVR. Zâna susţine că televiziunea publică nu şi-a respectat contractul pentru emisiunea „Preţuieşte Viaţa!” şi, în consecinţă, e îndreptăţită să încaseze compensaţiile băneşti prevăzute în clauza de reziliere.

Cel care exprimă revolta angajaţilor TVR la adresa Andreei Marin e preşedintele Confederaţiei Sindicale Naţionale Meridian, Ion Popescu, sub conducerea căruia se află şi Sindicatul pentru Unitatea Salariaţilor TV, SPUS TV. Liderul sindical a ţinut să-i reamintească divei de unde a plecat, apreciind că despăgubirile pretinse de la TVR sunt nejustificate în condiţiile în care instituţia se confruntă cu o criză financiară fără precedent.

Revendicările „Zânei” se lasă cu şomeri

În opinia sindicalistului Ion Popescu, „Zâna” trebuie să coboare cu picioarele pe pământ: „Înainte de orice, Andreea Marin nu ar trebui să uite că televiziunea publică a lansat-o şi a promovat-o ani la rând, iar fără TVR era nimeni, era doar Marin Andreea, nu o cunoştea nimeni. Dacă TVR a întrerupt colaborarea cu ea la începutul anului a fost doar din cauza situaţiei financiare dificile şi ar trebui să înţeleagă. Contractul ei e confidenţial, nu ştiu ce cifre conţine, însă nu poţi cere asemenea sume uriaşe când s-au dat sute de oameni afară şi se vorbeşte despre un nou val de restructurări. Dacă îşi respectă foştii colegi, Andreea îşi va reconsidera poziţia”.

„Nu e niciun motiv să mai amânăm lucrurile”

De la începutul anului, Andreea Marin şi-a trimis avocaţii la televiziunea publică să obţină despăgubiri după eliminarea din grilă a emisiunii „Preţuieşte Viaţa!” şi se află la un pas de victorie. „Aştept finalizarea demersului din partea TVR, pentru mine lucrurile sunt clare şi nu e niciun motiv să mai amânăm”, declara vedeta pentru „ring”. Coordonatoarea cu atribuţii de director la Direcţia Programe a TVR, Irina Radu, a confirmat că cifrele joacă un rol important în discuţiile cu Andreea Marin, înţelegerea finală fiind gata de parafare.

„Pentru «Preţuieşte Viaţa!» am avut exact bugetul necesar realizării unei asemenea producţii, negociat şi convenit, ca în orice contract.”, ANDREEA MARIN

9 ani, între 1996 şi 2005, a prezentat Andreea Marin la TVR 1 show-ul „Surprize, surprize”.

„I-am propus Andreei Marin o diminuare a bugetului ei de la 30.000 de euro/săptămână la 12.000 de euro plus publicitatea. Apoi am aflat că doamna Marin a anunţat că nu mai lucrează cu TVR.”, STELIAN TĂNASE, preşedinte-director general al TVR

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *