ZiarulRing

20-iun.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Andreea Marin, RĂSPUNS-BOMBĂ la întrebarea: „Cum COMENTEZI APARIŢIILE Mihaelei Rădulescu?”

Antipatia dintre cele două dive, fie ea un produs al presei, mit generat de faptul că au fost căsătorite cu acelaşi bărbat, sau un fir de adevăr, a fost, de-a lungul timpului, un subiect extrem de dezbătut pe scena mondenă din România. 

Avatar

Publicat

pe

Antipatia dintre cele două dive, fie ea un produs al presei, mit generat de faptul că au fost căsătorite cu acelaşi bărbat, sau un fir de adevăr, a fost, de-a lungul timpului, un subiect extrem de dezbătut pe scena mondenă din România. 
Nu au avut parte de confruntări scandaloase şi au preferat ca de fiecare dată când au fost întrebate una de cealaltă, să dea răspunsuri evazive, tocmai pentru a nu da naştere unor conflicte preluate mai apoi de toată presa autohtonă. Cu toate acestea, luând în considerare ascensiunea Mihaelei Rădulescu din ultima vreme, fiind considerată după apariţiile de la „Românii au talent” un extrem de bun produs de marketing, ziarulring.ro a dorit să obţină şi opinia celei ce a fost denumită, poate impropriu, „rivala” divei de la Monaco. 
Întrebată ce părere are despre strategia care a propulsat-o pe Mihaela Rădulescu în presa anului 2015, după ce aceasta a fost desemnată membru al juriului în cadrul emisiunii „Românii au talent”, Andreea Marin a preferat să dea un răspuns elegant. „Nu este un subiect de interes pentru mine, este tot ce pot spune! V-am răspuns!”, a exclamat Andreea Marin, zâmbind. 
De remarcat este însă faptul că ambele vedete au o vastă experienţă în lumea presei, iar atunci când vine vorba de alegerea cuvintelor potrivite într-o declaraţie, cu siguranţă sunt unele dintre cele mai apte vedete să o facă. 
„Suntem fundamental diferite ca persoane. Ne dorim lucruri diferite de la viaţă. Punem în practică lucrurile în mod diferit. Asta chiar dacă unii caută de multe ori similitudini forţate. Normal că mergem amândouă pe stradă. Felul în care facem lucrurile, însă, are în spate o abordare diferită. Din câte puteti observa, scopurile noastre în viaţă sunt diferite. Modul de-a ne exprima public e altul. Atunci, din punctul meu de vedere nu poate fi vorba de o concurenţă între două persoane care au ca punct comun faptul că au făcut televiziune o dată”, declara, în trecut, Andreea Marin, pentru revista Ok!Magazine. 
Andreea Marin va petrece sărbătorile în sânul familiei, acasă, alături de fiica sa Violeta şi soţul Tuncay. 
„Vom petrece Paştele în familie, ca de obicei. Pentru mine, pot spune că trei sferturi din an ţin post, pentru că mănânc mai mult vegetarian, însă de Paşte gătim moldoveneşte, aşa cum se găteşte bun, la noi acasă”, ne-a dezvăluit Andreea Marin 

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *