ZiarulRing

20-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Andreea Marin îşi negociază cu spaniolii revenirea la TV

Fosta „Zână a Surprizelor” a primit o nouă propunere de emisiune TV tocmai din Spania, iar luna viitoare va zbura până la Madrid, unde are sediul casa de producţie, pentru a cunoaşte proiectul în detaliu, dar şi pentru a-şi negocia beneficiile.

Avatar

Publicat

pe

Fosta „Zână a Surprizelor” a primit o nouă propunere de emisiune TV tocmai din Spania, iar luna viitoare va zbura până la Madrid, unde are sediul casa de producţie, pentru a cunoaşte proiectul în detaliu, dar şi pentru a-şi negocia beneficiile.

Prudentă încă în declaraţii, Andreea Marin a dezvăluit doar că a fixat deja prima întâlnire cu viitorii parteneri. „Nu mă grăbesc să vorbesc până când nu văd exact despre ce e vorba, voi călători luna viitoare la Madrid la invitaţia producătorului”, a declarat, pentru „ring”, vedeta.

Emisiunile debordează de scenarii proaste


Cu toate că a lucrat atâţia ani în televiziune, Andreea recunoaşte că în prezent urmăreşte toate emisiunile TV cu ochi foarte critici… „Nu prea mai am plăcerea de a urmări un program TV atâta vreme cât violenţa verbală, bârfa, scenariile prost puse în practică sunt la ordinea zilei. Eu am o altă şcoală de televiziune în spate şi probabil nu mai sunt în pas cu vremurile”, mărturiseşte prezentatoarea.

Violeta, atrasă de o mamă rea


Pe lângă televiziune şi acţiuni umanitare, Andreea a debutat în acest an şi în film, în rolul negativ al unei directoare de orfelinat. Noua ipostază din „Ho Ho Ho 2” a reuşit, culmea, să o farmece pe fiica vedetei, Violeta. „M-a văzut deocamdată în imaginile din trailerul filmului şi a fost încântată. Eu am testat-o astfel, pentru ca mi-era teamă ca aparenţa personajului meu să nu o sperie. Dar se pare că la ea am avut succes şi mă bate la cap să mergem la film, abia aşteaptă. Iar pentru mine va fi o zi de neuitat aceea în care voi împărtăşi cu ea prima experienţă în sala unui cinematograf la un film. Am mai fost doar la desene animate şi la documentare pentru copii”, a spus vedeta.

Nu-şi lasă niciodată fiica singură acasă


În ciuda programului de VIP pe care îl are atât ea, cât şi Ştefan Bănică, Andreea a făcut o înţelegere cu soţul ei ca niciodată să nu lipsească amândoi de acasă. „Înţelegem foarte bine fiecare munca celuilalt pentru că domeniile noastre sunt apropiate şi uneori se intersectează, deci nu vedem o problemă când unul dintre noi are deplasări, ci, dimpotrivă, ne consultăm şi încercăm să ne aranjăm programele astfel încât cel puţin unul dintre noi să fie acasă, pentru binele copiilor”, a adăugat Andreea.

1995 e anul în care regretatul Valeriu Lazarov a descoperit-o pe Andreea Marin şi cu ajutorul casei sale de producţie din Spania a lansat-o în show-ul TVR 1 „Surprize, surprize”.

Advertisement

https://ziarulring.ro/stiri/200278/Andreea-Marin-isi-negociaza-cu-spaniolii-revenirea-la-TV

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *