ZiarulRing

12-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Andreea Marin, despre problemele cu inima pe care le are de câțiva ani. Ce îi sfătuiește pe oameni

Vedeta a recunoscut că disconfortul resimțit într-o perioadă anume a fost de ajuns ca să o alarmeze.

Avatar

Publicat

pe

Andreea Marin a vorbit pentru prima oară despre problemele cardiace pe care le are. Vedeta a recunoscut că disconfortul resimțit într-o perioadă anume a fost de ajuns ca să o alarmeze. Ce îi sfătuiește pe oameni și cum a procedat atunci când a simțit că nu mai poate?


Andreea Marin, probleme cu inima. Ce sfaturi le dă oamenilor?


Andreea Marin vine în ajutorul oamenilor cu sfaturi, după ce a descoperit că are probleme cardiace. Zâna Surprizelor a mărturisit că a simțit un disconform la nivelul inimii, lucru care a fost un semnal de alarmă serios pentru a ajunge rapid la specialiști. Aceasta a dezvăluit că avea momente de liniște în care simțea că nu mai avea aer, dacă se așeza cu fața în sus. Lucrurile s-au repetat, așa că semnele de întrebare au venit curând.


„Am avut anumite simptome care m-au pus pe gânduri. De pildă, în momentele de liniște, deci după o zi, să zicem, dificilă, când mă așezam în pat, cu fața în sus, simțeam că nu mai am aer. Or, eu sunt o fire sportivă, sunt un om energic, precum mă știți. Aș fi putut să înțeleg o excepție dintr-o zi stresantă, dar când lucrurile s-au repetat, deja mi-am pus întrebări.

Nu e deloc comod să simți că respirația ta nu e așa cum trebuie. Am fost la domnul doctor implicat în proiectul de Telemedicină și am purtat un aparat atașat pe corp câteva zile, aparat ce transmitea în centrul de Telemedicină parametrii mei vitali, care erau urmăriți aici”


„Am înțeles în final – am grijă: am luat-o mai ușor”


Fosta soție a lui Ștefa Bănică Jr. a mai declarat că îi mulțumește lui Dumnezeu pentru faptul că nu este nimic grav, dar recunoaște că în lumea pe care a ales-o, lumea publică, va exista mereu stres și un ritm alert, motiv pentru care e mare nevoie de moderație.


„Am înțeles în final – și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru asta! – că nu este nimic grav, dar că, într-o lume stresantă, precum cea în care trăim, cu un ritm alert, precum cel pe care eu l-am ales pentru mine, e mare nevoie de moderație, înainte de toate. Că nu medicamentele au ceva de rezolvat aici, cât felul în care alegi să îți trăiești viața. Așa că am grijă: am luat-o mai ușor„, a mai vedeta, pentru libertatea.ro, la lansarea în premieră în sistemul medical de stat din România a unui program-pilot, Telemedicina, gratuit la Complextul Multifuncțional Caraiman.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *