ZiarulRing

27-feb.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Andreea Marin a ‘ucis-o’ pe Mihaela Rădulescu. Ce i-ar face fostei soții a lui Ștefan Bănică Jr.

Andreea Marin a participat la provocarea lui Cătălin Măruță, ”sosurile iuți”, în ultima ediție a emisiunii ”La Măruță” fără gazda sa.

Avatar

Publicat

pe

Andreea Marin a participat la provocarea lui Cătălin Măruță, ”sosurile iuți”, în ultima ediție a emisiunii ”La Măruță” fără gazda sa.

De această dată, ajutoarele lui au fost Sebastian Coțofață și veverița Mădălina Petre. Zâna a dat unul dintre cele mai așteptate răspunsuri: Mihaela Rădulescu. Care a fost întrebarea?


Andreea Marin a pronunțat numele Mihaelei Rădulescu la provocarea lui Măruță, ”sosurile iuți”


Andreea Marin a acceptat vestita provocare a lui Cătălin Măruță din emisiunea sa de la Pro TV, modalitate prin care află secrete despre persoanele publice din România. Prezentatoarea TVR a avut, ca toți ceilalți participanți la această probă, cinci întrebări. Aceasta avea posibilitatea să mănânce iute numai dacă nu dorea ca întrebarea săfie rostită, răspunsul fiind astfel vag și deloc interpretabil, fără o traiectorie anume.

„Ești pe o barcă, în mijlocul ocenaului, iar ca să te salvezi ești nevoită să arunci în apă un membru al echipajului. Echipajul este format din Lavinia Pîrva și Mihaela Rădulescu. Pe cine arunci ca să te salvezi?”, a fost chestionată vedeta.
„Mihaela Rădulescu – Nu e deloc de râu, că știe să înoate. Nu e nicio problemă. Știe să înoate. Sper să toată lumea știe că e o glumă”, a replicat ea.


Alte întrebări


„Dacă n-am de ales, trebuie să aleg de aici. Răspunsul este Mircea Radu. Avem o istorie împreună. Nu putem să ne facem că nu ne știm. E vorba de prietenie, clar, că sunt destul de bătrână. Știi cum vine, sunt bătrână când îmi convine, sunt tânără când îmi convine. Ești nevoită să mergi pe o insulă pustie pe un termen nedeterminat ca să salvezi omenirea. Ești nevoită să alegi între Adi Vasluiană, Mircea Radu – asta e întrebarea.”

„M-am trezit cam târziu, cărțile sunt făcute, treburile sunt făcute. Ce bărbat cunoscut ți-a provocat sentimentul de dragoste la prima vedere. Cătăline, ești luat, acum nu am ce să mai fac. Sănătate, maică! Cred că e bine să știi, că acum nu se mai poate face nimic. Dar e vorba de ”Tonomat”, emisiunea mi-a provocat acest sentiment.”

Advertisement


„Iulia Albu – Tu ești poreclită Zâna, cine consideri că este poreclită scorpia în showbiz? Dar nu cred că e o jignire. Ea vrea așa. Oricum, cuvântul ăsta poți să îl folosești și ca alint. Cât despre comentariile la ținutele mele, îmi provoacă o mare indiferență. Dacă ar fi numai Iulia în țara asta care ar comenta rău despre mine…Sunt antrenată pentru asta”, a mai spus Zâna Surprizelor.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *