ZiarulRing

02-mart.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Andreea Mantea, acuzată de violență. Pe cine ar fi maltratat bruneta, de fapt

Aceasta este acuzată de violență. Pe cine ar fi maltratat vedeta și cum s-a petrecut totul? Iată imaginile video!

Avatar

Publicat

pe

Fanii celebrei prezentatoare de televiziune sunt șocați de zvonurile care o au în prim-plan pe brunetă. Aceasta este acuzată de violență. Pe cine ar fi maltratat vedeta și cum s-a petrecut totul? Iată imaginile video!


Andreea Mantea, acuzată de violență. Ce s-a întâmplat?


Celebra fostă prezentatoare a emisiunii „Puterea Dragostei” a izbucnit în lacrimi după ce a auzit de ce este acuzată. Fanii care o cunosc deja de ani buni sunt șocați de cele auzite, mai ales că știu ce fel de persoană e bruneta.


Andreea e deja o profesionistă în domeniul în care activează, iar oamenii o plac pentru că e naturală, are un suflet cald și încearcă pe cât posibil să fie un exemplu de om bun și demn de urmat, aviz momentelor din reality show-ului ei unde face acte de caritate și prezintă problemele unor diferiți oameni simpli care au nevoie de ajutor.

Acum, unii internauți au surprins-o cu câteva comentarii ieșite din comun, acuzând-o pe nedrept de faptul că-și maltratează pisica. Pentru a clarifica situația în care este pusă de unii cârcotași, vedeta de televiziune a făcut un video în care a vorbit pe șleau despre asta. ”Fac acest video în urma mesajelor, a unora dintre voi, care au avut curajul să mă acuze de maltratarea unuia dintre pisicii mei, mai exact Tobi. Stau și mă întreb dacă l-am maltratat de ce stă acum lângă mine și toarce cu atâta drag.”


„Nu vreau să-mi iau osândă în fața lui Dumnezeu din cauza voastră”


„Vorbim despre faptul că eu îl am pe Tobi de nouă ani. L-am salvat de pe stradă, nu este vreo rasă de nu știu care. Este o rasă europeană, cum îmi place mie să-i spun, adică este un maidanez. Iar pe Blondi, aici de față și el, care și el toarce la fel de tare și cred că iubitorii de animale și cei care cunosc animalele foarte bine știu ce înseamnă atunci când toarce un pisic…”, a detaliat vedeta despre cele prezentate.

„Nu am știut cum să-l adun de pe un câmp, după ce a fost mâncat aproape de niște câini. Nu vreau să-mi iau osândă în fața lui Dumnezeu din cauza voastră, pentru că nu meritați. Dar pentru că trebuie să vă fac să înțelegeți și pentru că trebuie să vă fac să mă cunoașteți cu adevărat, eu nu maltratez animale, eu salvez animale, eu am salvat extrem de mulți câini, le-am uitat numărul, sunt peste treizeci”
Andreea Mantea

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *