ZiarulRing

02-mart.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Andreea Ligia este una dintre cele mai frumoase prezențe din sala de fitness. La ce se uită toată lumea când trage de fiare

Andreea Ligia este un model de succes cu un corp impecabil pentru care lucrează din greu la sala de fitness.

Avatar

Publicat

pe

Andreea Ligia este un model de succes cu un corp impecabil pentru care lucrează din greu la sala de fitness. De asemenea, Andreea nu ratează nicio ocazie pentru a posta pe Instagram cele mai provocatoare poze cu ea din sala de fitness.


Andreea Ligia, cea mai provocatoare apariție din sala de fitness


Andreea Ligia este urmărită de aproximativ 120.000 de persoane pe contul său de Instagram, iar recent modelul și-a surprins fanii cu o serie de poze din sala de fitness care i-au lăsat fără cuvinte și a care au stârnit nenumărate cometarii. Pe lângă antrenamentele dure, Andreea mai este pasionată și de ședințele foto. Modelul iubește lumina reflectoarelor și este lipsită de inhibiții.

”Ești cea mai frumoasă”, ”Tot superbă să fi încă 1000de ani”, ”Zeița printre muritori!”, ”Interesant spate”, ”Frumusețe rară”, sunt doar câteva dintre cometeraiile lăsate de internauți la postările vedetei.


Probabil ai observat și tu că acum ipostazele de la sală, tricourile ridicate pentru a arăta abdomenul perfect sunt la modă. Din ce în ce mai mulți oameni își fac publică rutina lor de fitness pe rețelele de socializare, iar dacă te întrebi de ce fac acest lucru, cercetătorii au răspunsul.


Potrivit unui studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea Brune, persoanele care postează diferite poze pe rețelele de socializare care au în prim plan rutina lor de fitness și dietele sănătoase sunt narcisiste. De asemenea, studiul a mai dezvăluit că aceste persoane au nevoie de validare din partea societății pe care o obțin prin numărul de like-uri pe care le primesc.


Cu toate acestea, atunci când vine vorba de like-uri, doctorul Tara Marshall a observat că, deși rezultatele sugerează că narcisiștii au mai multe like-uri și comentarii la postările lor, prietenii acestor persoane le oferă sprijinul online din politețe, iar în secret nu sunt de acord cu aceste afișări egocentriste.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *