ZiarulRing

25-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Andreea Esca, din nou în top. Nu degeaba PRO TV îi plătește salariul uriaș

Succesul producției s-a resimțit și asupra tinerei actrițe, care a reușit să câștige de partea sa un public numeros, atât în Turcia, cât și la noi în țară.

Avatar

Publicat

pe

Buletinul de știri prezentat de Andreea Esca se situează și în momentul de față pe un loc fruntaș, în ceea ce privește audiențele. Cele mai recente cifre, pentru luna care s-a încheiat, arată că vedeta de la PRO TV reușește să le capteze în continuare atenția românilor. Știrile Pro TV de la ora 19:00 marchează astfel o reușită însemnată, la nivelul cifrelor de audiență.

Andreea Esca, din nou în top. Nu degeaba PRO TV îi plătește salariul uriaș

Jurnalul de știri de la ora 19:00 de pe PRO TV, prezentat de Andreea Esca, reprezintă un segment urmărit de un public variat de la noi din țară, fie că e vorba de urmăritori din mediul urban sau din cel rural. Fiecare ediție reușește să adune aproximativ două milioane de privitori în fața televizorului, potrivit potrivit paginademedia.ro.

Jurnalul de știri de la ora 19:00, prezentat de Andreea Esca, încă se regăsește printre preferințele românilor

Cifrele pe care acest jurnal de știri le-a reunit au fost ceva mai mici, de peste un milion și jumătate de privitori, pe ediție. La oraș, aproximativ 700 de mii de persoane au urmărit știrile de pe postul trustului Intact.

Se pare că cei mai mulți telespectatori din mediul urban preferă să țină deschis televizorul tot pe principalul buletin de știri de la PRO TV. Acest obicei a intrat, de asemenea, în preferințele românilor, pe tot parcursul săptămânii. Jurnalul prezentat de Andreea Esca a strâns peste un milion de privitori de la oraș. Și în cazul tinerilor, aceștia preferă ca principală sursă de informare tot buletinul principal al zilei de pe PRO TV.

Ce salariu are Andreea Esca?

De-a lungul anilor, salariul câștigat de Andreea Esca la PRO TV a intrat în rândul legendelor urbane. La un moment dat existau zvonuri că remunerația lunară a acesteia ar fi fost cu mult diminuată, în ultimii ani, dar vedeta televiziunii cu sediul pe Pache Protopopescu nu a făcut niciodată afirmații, în acest sens. De mai bine de două decenii, acesta le prezintă românilor cele mai importante știri ale zilei și se spune că ar câștiga doar 5.000 de euro, pe lună. Zvonurile din anii anteriori erau că salariul Andreei Esca ajunge lunar și până la 50.000 de euro.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *