ZiarulRing

18-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Andreea Bălan, țeapă de 90.000 de euro. Ce a pățit cântăreața, totul este ireal

Avatar

Publicat

pe

Solista Andreea Bălan nu renunță nici în ruptul capului la cei 90.000 de euro, investiți în apartamentul din Ansamblul rezidențial ”Planorama”, din cartierul bucureștean Doamna Ghica, bloc rămas de 14 ani nefinalizat. Solista, care e și jurat la ”Te cunosc de undeva” (Antena 1), se zbate să-și recupereze banii în instanță. Și în acest an, artista va continua lupta pentru drepturile ei și ale celorlalți vecini păgubiți. Doar un singur bloc, din cele trei construite în complex, este dat în folosință, însă actualii locatari beneficiază de un peisaj apocaliptic. Unii vor să-și vândă apartamentele dar, din cauza acestui șantier, încremenit parcă în timp, găsesc cu greu doritori.

Andreea Bălan continuă lupta pentru cei 90.000 de euro

Săndel Bălan, tatăl solistei: ”Andreea a muncit enorm pentru acești bani, a cântat pe scenă, în frig sau pe caniculă. Nu ne vom lăsa, vom lupta ca să recuperăm cumva acești bani, în instanță”

Andreea Bălan a muncit foarte mult pentru a putea cumpăra, cu 90.000 de euro, un apartament în Complexul ”Planorama”, din cartierul bucureștean Doamna Ghica. Investiția s-a dovedit a fi însă cu ghinion, căci, nici acum, la 14 ani de la plată, artista nu a primit cheile apartamentului: ”Andreea şi-a achiziţionat, în 2007, un apartament cu două camere, cu o suprafaţă de 70 de metri pătraţi, cu 90.000 de euro.

A muncit enorm pentru acești bani, a cântat pe scenă, în frig sau pe caniculă. Nu ne vom lăsa, vom lupta ca să recuperăm cumva acești bani, în instanță, deși, la ultimul termen, nu li s-a dat câștig de cauză. Andreea ar fi vrut să mai dea niște bani, ca să-și termine apartamentul pe cheltuiala ei, dar nu toți vecinii pot face asta!”, ne-a declarat Săndel Bălan, tatăl vedetei, pentru playtech.ro.

„Toți cei care au pierdut banii s-au asociat și vor să-și recupereze paguba”

”Procesul încă se judecă, și în 2021, nu este închis, toți cei care au pierdut banii s-au asociat și vor să-și recupereze paguba”, le-a spus Andreea Bălan apropiaților ei

De altfel, și Andreea, care este și jurat la ”Te cunosc de undeva” (Antena 1), e decisă să ducă mai departe lupta pentru drepturile ei. Din 2016, Andreea și ceilalți păgubiți au chemat în instanță dezvoltatorul, dar și banca ce a finanțat proiectul, însă, la sfârșitul anului trecut, judecătorii Tribunalului București au respins cererea păgubiților, ca fiind neîntemeiată. Hotărârea nu este însă definitivă, așa că Andreea tot mai speră că-și va recupera investiția: ”Procesul încă se judecă, și în 2021, nu este închis, toți cei care au pierdut banii s-au asociat și vor să-și recupereze paguba”, le-a spus Andreea Bălan apropiaților ei. Andreea locuiește împreună cu cele două fetițe ale ei într-o vilă din Otopeni.

Și Andreea Antonescu și-a cumpărat două apartamente în acest complex: ”Eu n-am avut probleme, nu mai știu care este situația celorlalte blocuri”

Advertisement

Cât o privește pe Andreea Antonescu, colega de trupă a Andreei Bălan, din trupa ”Andre”, aceasta s-a dovedit mai norocoasă. Și solista a investit în acest complex imobiliar cu bucluc, însă, după spusele ei, artista deține cele două apartamente în singurul bloc dat în folosință: ”Eu le-am luat de atunci, nu am avut probleme, nu mai știu care este situația celorlalte blocuri”, ne-a menționat Andreea Antonescu, în exclusivitate pentru playtech.ro.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *