ZiarulRing

12-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Andreea Bălan, gafă uriașă în public. Gestul observat de mii de oameni: au desființat-o pe artistă

Andreea Bălan a intrat în gura fanilor de pe YouTube! Ce gest extrem de neglijent a făcut cunoscuta cântăreață în ultimul său clip? Fanii au desființat-o.

Avatar

Publicat

pe

Andreea Bălan a intrat în gura fanilor de pe YouTube! Ce gest extrem de neglijent a făcut cunoscuta cântăreață în ultimul său clip? Fanii au desființat-o.


Andreea Bălan, gest neglijent în public


Andreea Bălan a atras atenția într-un mod negativ în ultimul vlog de pe canalul său de YouTube. Cunoscuta cântăreață i-a luat iar la plimbare pe cei care o umăresc pe platforma în cauză și i-a dus la cumpărături. Artista și-a propus să le lumineze încă o dată chipurile micuțelor sale, așa că s-a dus fuga la un magazin pentru a le achiziționa o piscină și diverse lucruri gonflabile cu care să se joace. Din păcate, din neatenție, Andreea a uitat de regulile stricte. Desigur că i-a atras atenția Ellei că trebuie să aibă grijă la masca de protecție încă de când nici nu plecaseră de acasă, dar tocmai ea când a ajuns în magazin nu o avea bine poziționată pe față și de câteva ori a și dat-o jos spre bărbie.


Andreea Bălan, aspru criticată de fani în urma unui gest neglijent


Nimeni nu i-a atras atenția solistei că ar trebui să fie mai atentă, nici cel/cea care o filmează și care a văzut imaginea din ansamblu, pentru că poate blondina nu a acționat în mod voluntar, ci din pură obișnuință, au susținut fanii. Cu toate astea, imaginile surprinse pe litoral cu câteva zile bune în care apărea pentru prima oară cu noul iubit o arătau la fel de neglijentă.


Comentariile fanilor


“Trage-ți masca aia pe nas și nu mai pune mâna atât pe ea”, “Andreea, ajută-ne folosind corect masca în magazin: acoperind nasul și gura 🙂 Fanii tăi pot avea astfel parte de încă un exemplu pozitiv”, “Andreea… esti o scumpă, dar pune masca peste nas și nu mai atinge exteriorul”, “Eluța este delicioasă, vorbește foarte clar, e foarte isteață, deschisă și Clarița e dulce, un copil bun, nu plânge, nu, mârâit, copii foarte bine educați! Toată admirația pentru tine si mama ta! 🤗😍👍”, “Sunteți așa drăguțe! Mă bucur că faci vloguri interesante și educative. Și că nu vorbesti urât ca alții! Sunteți foarte amuzante! Râd de fiecare dată când mă uit la vlogurile tale! Ține-o tot asa!❤🧡💛💚💙💜, au fost doar câteva din comentariile primite de juratul de la „Te cunosc de undeva!”

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *