ZiarulRing

21-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Andreea Bălan, ceartă cu Capatos în direct. Ce a scos-o din minți: “Nu mai vin”

Andreea Bălan, foc și pară pe Capatos! Ce s-a întâmplat în direct cu aceasta?

Avatar

Publicat

pe

Andreea Bălan, foc și pară pe Capatos! Ce s-a întâmplat în direct cu aceasta? Nu este pentru prima oară când solista îi reproșează asta cunoscutului prezentator de televiziune!


Andreea Bălan, ceartă cu Capatos. Ce s-a întâmplat în direct?


Andreea Bălan a avut o reacție acidă în show-ul lui Capatos. Aceasta este obișnuită deja de ani buni cu televiziunea și cu presa, așa că știe cum să ia taurul de coarne atunci când ceva nu-i este pe plac. Sătulă de lucrurile false care încă se zvonesc despre ea în contextul mariajului său eșuat, artista nu s-a sfiit să se ia de Dan Capatos în direct. Artista a fost deranjată la culme de o burtieră care rula pe post – „Andreea: Sunt extenuată. Vreau custodie totală.”


Solista a considerat că este exagerată și a cerut ca imediat să fie schimbată. Nu este pentru prima oară când se întâmplă acest lucru, dar nu este pentru prima oară și când acesta spune că nu dorește să mai pună piciorul în emisiunea lui Capatos, deși o face constant. Artista a venit la XNS pentru a povesti despre viitoarele proiecte și despre noua piesă în care vorbește tot despre iubire pierdută, dezamăgire și povești sfârșite – o oglindă a vieții sale din ultimele luni.
Andreea Bălan, ceartă lui Capatos


„Eu înțeleg ce scrie, ce vreți voi”


„Nu îmi place burtiera, să schimbăm burtiera. M-am chinuit și am văzut, deci nu…Tot timpul spun că nu mai vin și după iar vin…Eu înțeleg ce scrie, ce vreți voi. Sunt obosită, cu doi copii nu e ușor, dar să nu exagerăm. Mama s-a mutat la noi, viața te lovește, tu te adaptezi. După ce ai o problemă de sănătate gravă, restul deja devin așa…nu mai contează, împăcare, despărțire. Te dărâmă doar o problemă de sănătate, restul nu mai contează, ne adaptăm, viața merge înainte…”

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *