ZiarulRing

16-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Andreea Bălan a spart banca pentru mama ei. Ce cadou incredibil i-a făcut

Andreea Bălan este, în sfârșit, fericită. Artista este iubită, de către Tiberiu Argint, are două fetițe superbe, dar și împlinire pe plan profesional.

Avatar

Publicat

pe

Andreea Bălan este, în sfârșit, fericită. Artista este iubită, de către Tiberiu Argint, are două fetițe superbe, dar și împlinire pe plan profesional. De altfel, are mare succes în mediul online, anunțând că a ajuns la un număr impresionant de followeri, și anume, la 1.400.000. Recent, Andreea Bălan și-a făcut mama nespus de fericită, făcându-i un cadou impresionant.


Ce cadou impresionant i-a făcut Andreea Bălan mamei lui


Andreea Bălan este o familistă convinsă, iar asta transpare din fiecare gest al ei. Recent, aceasta i-a făcut un cadou impresionant mamei sale, și anume, i-a cumpărat un apartament. Imobilul pe care i l-a achiziționat Andreea Bălan mamei sale este chiar în zona Băneasa, aproape de vila Andreei Bălan. Are trei camere, însă, din spusele surselor, imobilul nu este chiar unul de lux, ci mai degrabă modest. Însă, mama Andreei Bălan este cu siguranță extrem de fericită, la fel și Andreea.

Andreea Bălan, succes imes pe Instagram


Andreea Bălan mai are motive de fericire. Recent, aceasta a anunțat un succes pe Instagram. Are nu mai puțin de 1 400 000 de followeri pe instagram.


„Sus, sus tot mai sus. 1 400 000 de followeri pe instagram. Sunt foarte fericită! Va mulțumesc din suflet pentru toată susținere! Sunteți extraordinari!!!„, le-a transmis Andreea Bălan prietenilor virtuali de pe Instagram.


Astfel, Andreea Bălan este foarte activă în mediul virtual și știe cum să-și țină fanii aproape. Vedeta postează zilnic fotografii cu tot ceea ce se întâmplă în viața ei. De asemenea, și fiicele sale sunt deja vedete și au și ele admiratorii lor, care abia așteaptă ca artista să le mai filmeze sau să le fotografieze.

Advertisement