ZiarulRing

25-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Andra, umilită de Florin Călinescu la Românii au talent. Toată România a auzit ce i-a putut spune live

În pauzele dintre numerele de la Românii au talent ce se întâmplă oare? Juriul ba se ma mai aranjează, ba mai cântă, ba poartă tot soiul de discuții

Avatar

Publicat

pe

În pauzele dintre numerele de la Românii au talent ce se întâmplă oare? Juriul ba se ma mai aranjează, ba mai cântă, ba poartă tot soiul de discuții. La fel s-a întâmplat și în ediția de azi a emisunii Românii au talent.

Andra, umilită de Florin Călinescu la Românii au talent

Astfel, Andra și Florin Călinescu au fost protagoniștii unor discuții incendiare într-una dintre pauze. După ce Andra și Andi au terminat de fredonat împreună frâturi din piesa ”Mai ții minte, măi dragă Mărie”, a regretatei Maria Lătărețu, Florin Călinescu a ținut să o pună în mare dificultate pe Andra, lânsându-i o controversă.

”-Dar tu, de exemplu, n-ai putea să cânți ”Focul”, de la Laura Stoica.

-Da de ce să nu pot?

-Nu poți să o cânți, n-ai voce de rock! Ea mai băga la măsea, mai fuma, adică trebuie să ai vocea puțin gâjâită. Ai țâțele prea mari pentru rock.

-Păi? Nu contează, să zbenguie și ele pe aici”, a fost dialogul savuros dintre Florin Călinescu și Andra.

Advertisement

Andra a fost ”salvată” însă de apariția următorului concurent pe scenă, astfel că spiritele s-au calmat la masa juriului.

Ediția de vineri a emisiuni Românii au Talent va începe la ora 20:30, numai la Pro TV. Sezonul cu numărul 11 al emisiunii Românii au Talent a venit și cu schimbări la masa juriului. Astfel, actrița Alexandra Dinu l-a înlocuit pe Mihai Petre. Aceasta a fost mai mult decât fericită să facă parte din juriul celei mai iubite emisiuni de televiziune!

„Televiziunea a fost prima mea pasiune, dar când am descoperit filmul, am știut că locul meu era acolo. În ultimii ani, am primit numeroase propuneri din televiziune, dar nu am simțit că era nici locul și nici timpul potrivit.

Am știut mereu că va veni o zi când voi reveni în televiziune, iar când am primit propunerea pentru Românii au talent, cel mai bun show de entertainment, am știut că ACUM este momentul! Este o nouă experiență pe care o aștept cu entuziasm. Abia aștept să povestesc despre această perioadă odată ce vom începe treaba”, a spus Alexandra Dinu înainte de sezonul cu numărul 11.

Alexandra Dinu, surprize în carieră

Dar cariera Alexandrei Dinu este pe cale să atingă cote noi, deoarece recent, compania Global a semnat un contract exclusiv de reprezentare cu aceasta. Mai precis, compania se va ocupa de contractele de imagine și de publicitate ale actriței.

„Venirea Alexandrei in portofoliul Global Talent United reprezintă un nou pas in dezvoltarea noastra continua atat la nivel de talente reprezentate cat si la nivel de proiecte aduse pentru acestia.

Ne bucuram mult ca avem ocazia sa lucram cu Alexandra Dinu. Întotdeauna ne-am dorit să le oferim artiștilor noștri cea mai buna reprezentare si cele mai bune oportunitati de a-i aduce in fata publicului lor”, a spus pentru Paginademedia.ro Claudiu Ilioiu, Head of Global Talent United.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *