ZiarulRing

16-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Andra i-a spulberat visul lui Smiley despre mariaj. Ce credea artistul: „Stai liniștit, nu se va întâmpla”

Artistul și frumoasa Gina Pistol mai au puțin și vor deveni părinți pentru prima dată, iar acest lucru l-a pus pe gânduri pe juratul de la Românii au Talent.

Avatar

Publicat

pe

Andra i-a spulberat visul lui Smiley despre mariaj. Artistul și frumoasa Gina Pistol mai au puțin și vor deveni părinți pentru prima dată, iar acest lucru l-a pus pe gânduri pe juratul de la Românii au Talent. Ce credea artistul: „Stai liniștit, nu se va întâmpla”. La ce anume se referea soția lui Cătălin Măruță.

Andra i-a spulberat visul lui Smiley despre mariaj

Înainte de a bate clopotele de nuntă, pe Smiley îl așteaptă cea mai frumoasă perioadă din viața sa: cea în care va deveni părinte pentru prima dată. Frumoasa lui iubită, Gina Pistol, mai are puțin și naște, iar fetița pe care o va aduce, în curând, pe lume este prioritatea celor două vedete.

Smiley numără minutele până când își va ține bebelușa în brațe, fericire pe care și colegii săi de la masa juriului de la Românii au Talent au sesizat-o.

Colega lui Andra a ținut să-l lămurească în privința căsniciei, dându-i sfaturi, spre deliciul celorlalți colegi. Smiley a rămas profund impresionat de numărul unor concurenți acrobați de la Românii au Talent, care au dezvăluit că sunt căsătoriți de trei ani de zile, având o relație frumoasă ce durează de 11 ani. Iubitul Ginei Pistol a ținut morțiș să detensioneze atmosfera, așa cum ne-a obișnuit, cu firea sa veselă și glumeață, spunând că și-ar dori și el un trapez la el acasă.

„Dacă așa se manifestă 11 ani de relație, mă gândesc să-mi iau și eu un trapez din ăsta, să mi-l pun în casă”, a declarat Smiley amuzat.

Andra l-a readus cu picioarele pe pământ, asigurându-l, amuzată, că acest lucru nu se va întâmpla prea curând, lucru care a stârnit reacții de râs din partea concurenților și a publicului.

Advertisement

„Stai liniștit, nu se va întâmpla, am 12 ani (n.r. de căsnicie) și nu s-a întâmplat”, i-a spus Andra colegului său.

Smiley, declarații inedite cu două săptămâni înainte de a deveni tătic pentru prima dată
Pentru că sezonul acesta, Smiley a fost nevoit să împartă cu Andi Moisescu scaunul de jurat de Românii au Talent, cît timp omul de televiziune s-a aflat în carantină, după ce a contactat coronavirusul, artistul a declarat că emoțiile de la masa juriului se resimt altfel decât cele din culise.

Și pentru că tot vorbim de emoții, Smiley mai are două săptămâni și va deveni tătic pentru prima dată, iar acest lucru îi ocupă tot timpul și, în special, gândurile.

Iubitul Ginei Pistol i-a mărturisit lui Cătălin Măruță, în cadrul emisiunii pe care o moderează la PRO TV, că se antrenează din greu pentru momentul în care își va ține bebelușa în brațe, pentru prima oară.

„Mă antrenez ca să țin fetița în brațe, că aici nu e vorba de forță, ci de rezistență. Mai durează vreo două-trei săptămâni. Am emoții și cu cât trec zilele mai mult realizăm amândoi că se întâmplă și că mai e foarte puțin.

Suntem pregătiți, credem noi, dar cu siguranță sunt foarte multe lucruri pe care o să le simțim și nu știm dăcă suntem pregătiți. Ne-am gândit la un nume. Gina se simte foarte bine, acum se odihnește un pic. Îți dai seama că în ultima perioadă lucrurile se mișcă mai greu”, a declarat artistul la Pro TV.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *