ZiarulRing

23-feb.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Andra a încins piscina. Cum a fost surprinsă în costum de baie soția lui Cătălin Măruță

O poză, care o surprinde pe artistă în costum de baie, a pus fanii pe jar și a reușit să strângă peste 60.000 de aprecieri.

Avatar

Publicat

pe

Vacanța de vară a început pentru Andra și soțul ei, Cătălin Măruță! Cei doi profită de timpul liber pe care îl au în această perioadă și se relaxează într-un sejur binemeritat în afara țării. O poză, care o surprinde pe artistă în costum de baie, a pus fanii pe jar și a reușit să strângă peste 60.000 de aprecieri.

Andra, apariție incendiară

Cea mai recentă imagine, postată de Andra, în spațiul virtual a captat atenția tuturor.

Vedeta le-a oferit internauților o imagine fierbinte de sezon. Îmbrăcată specific pentru pisicină, într-un costum de baie, cu un decolteu amețitor, apariția cântăreței a fost extrem de apreciată de fani, care au ținut să-i ureze vacanță plăcută vedetei.

„Stai liniștit să faci o poză când apare motivul pentru care te relaxezi mai puțin, dar râzi mult mai mult!„, este descrierea care însoțește fotografia în care Andra apare alături de micuța ei, Eva.

Comentariile fanilor nu au întârziat să apară. „Cât de frumoase sunteți! Vă iubesc mult!”, „Vă ador!”, „Vacanță frumoasă, frumoaselor!”, „frumoasă ești, Andra, și naturală!”, „Sunteți superbe!„, acestea sunt doar o parte din mesajele internauților la imaginile, care au reușit să strângă, pe instagram, peste 61.000 de like-uri.

Andra a postat o poză și cu soțul ei, Cătălin Măruță, și un mesaj pe măsură.

„Fiecare vacanță cu el e o lună de miere!”, scrie cântăreața.

Advertisement

Îndrăgostiții își petrec sejurul estival în Grecia alături de cei doi copii ai lor, Eva și David.
Fetița lor a împlinit patru ani

Recent, cei doi au sărbătorit-o pe micuța lor, Eva, care a împlinit patru ani. „De patru ani suntem patru! Ingerasul nostru cu cârlionți a venit sa întregească echipa, să ne învețe pe toți că putem iubi mai mult! E o sora dulce pentru David si o scumpete de fiică pentru noi„, a fost mesajul postat de artistă, marți – 23 iulie, cu prilejul aniversării micuței Eva.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *