ZiarulRing

22-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Andra a făcut un anunț extrem de important. Decizia radicală luată acum

Soția lui Cătălin Măruță a elucidat misterul. Andra a făcut un anunț despre decizia luată în perioada pandemiei.

Avatar

Publicat

pe

Soția lui Cătălin Măruță a elucidat misterul. Andra a făcut un anunț despre decizia luată în perioada pandemiei.


Anunțul important făcut de Andra. Ce decizie a luat


Un zvon precum că Andra ar fi însărcinată pentru a treia oară a făcut înconjurul presei, zilele trecute, însă, alarma a fost o alarmă falsă.


Sinceră, Andra a mărturisit că acest zvon legat de o eventuală sarcină a pornit de la faptul că a pus câteva kilograme în plus în perioada pandemiei. Deși a declarat în repetate rânduri că, atât ea, cât și Cătălin Măruță ar fi bucuroși să aibă al treilea copil, pe artistă au început să o deranjeze comentariile legate de acest subiect.


”Chiar îmi doresc să nu mai zică lumea că sunt gravidă, fără ca eu să fiu. Dacă vreodată se va întâmpla, atunci e binevenit. Acum nu pot să spun că am în plan acest lucru, întrucât am și fată, și băiat, deci am tot ce am visat. Nu ne-am propus să mărim familia și nu avem de gând acum să se întâmple acest lucru. E greu, cumva, să stau mereu să explic că nu sunt însărcinată.”, a declarat Andra pentru Libertatea.ro.


Are parte de ispite


Andra urmează un program alimentar și s-a apucat serios de sport, mâncând doar în decursul a 8 ore cu o pauză de 16 ore între ultima și prima masă.

“În pandemie, toată lumea a pus câteva kilograme, iar eu sunt unul dintre acei oameni. La mine, surplusul se depune în diferite zone ale corpului, nu neapărat în cele mai fericite locuri. Recunosc, îmi plac dulciurile. Acasă am doi copii care vor mereu ceva dulce și le gătesc, facem brioșe, mai vine o prietenă cu vreo prăjitură nouă să o încerc.

Advertisement


Zilnic am parte de ispite, ca să zic așa. Îmi și place, pentru copii, să avem genul acesta de prăjituri gătite în casă, să știu că sunt de bună calitate. Nu le dau dulciuri din comerț. Motiv pentru care, fiind o pofticioasă din naștere, nu mă pot abține și mai gust”, a mai mărturisit Andra pentru sursa citată.