ZiarulRing

16-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Andi Moisescu și Mugur Mihăescu, un nou proiect. Anunțul făcut de vedeta de la PRO TV

Surpriză uriașă pentru români! Andi Moisescu și Mugur Mihăescu sunt implicați într-un proiect de milioane.

Avatar

Publicat

pe

Surpriză uriașă pentru români! Andi Moisescu și Mugur Mihăescu sunt implicați într-un proiect de milioane. Ce le-a dezvăluit juratul de la Românii au Talent fanilor săi?


Andi Moisescu și Mugur Mihăescu, proiect de milioane


Fanii lui Andi Moisescu se bucură din ce în ce mai mult de prezența lui în online. Cunoscuta vedetă de la masa juriului de la Românii au Talent le pregătește o surpriză uriașă celor care îl urmăresc. „Doar testam unghiul de filmare. Scuze de deranj. #comingsoon #mugurmihaescu #youtubechannel”, a fost mesajul din descrierea fotografiei surprinse de Andi. Vedeta a avut o pauză meritată din cauza pandemiei de coronavirus, timp în care nu i-a ținut pe cei care-l iubesc fără conținut, așa că s-a apucat în forță de filmulețe pentru canalul său de YouTube. Acesta analiza în trecut diverse reclame proaste sau bune, acum a trecut la pasul următor, la ceva mai amplu.


În scurt timp a văzut că munca lui nu este în zadar. „Uite cum ne-a prins și pe mine, și pe voi youtube-ul”, spune Andi Moisescu. ”Dacă tot suntem împreună în vacanță, atunci să ne distrăm”, mai adaugă sursa citată. Noul personaj invitat în seria sa este nimeni altul decât Mugur Mihăescu.„


Cum au reacționat fanii?

Cât timp unghiul stă drept, totul e clar 😁”, „Haha. Foarte tare Andi”,”Ai grijă.Esti pe teritoriul lui.😁😜”,”O sa fie un episod foarte interesant!”, „te aresteaza nea Garcea? 😅😂”, „”Cât timp unghiul stă drept, totul e clar 😁”, „Haha. Foarte tare Andi”,”Ai grijă.Esti pe teritoriul lui.😁😜”,”O sa fie un episod foarte interesant!”, „te aresteaza nea Garcea? 😅😂”, au fost doar câteva din comentariile internauților.


„Mie mi-e un pic mila de canalul asta,deoarece ii underrated,si ii mult mai interesant contentul aici decat cel de la restul creatorilor de continut romani,foarte repetitiv Aici se vorbeste despre niste trend-uri,si face ironie pe baza lor si e captivant Mult resperct Andi Moisescu si sa continui tot asa!”, a fost mesajul emoționant al unui fan care l-a încurajat să continue munca.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *