ZiarulRing

02-mart.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Andi Moisescu a câștigat primii bani ca DJ. ”La 17 ani am început să pun muzică în discoteci”

N-a fost să fie DJ, ci om de televiziune, dar Andi Moisescu își amintește cu nostalgie de vremurile când evolua la platane

Avatar

Publicat

pe

N-a fost să fie DJ, ci om de televiziune, dar Andi Moisescu își amintește cu nostalgie de vremurile când evolua la platane. Din când în când, pentru a nu-și pierde antrenamentul, realizatorul emisiunii “Apropo TV” mai mixează muzică și e pregătit să evolueze și pe o scenă mare, în fața a mii de oameni.


Înainte ca pandemia de COVID-19 să anuleze toate spectacolele și festivalurile mari, Andi Moisescu acceptase propunerea organizatorilor de la UNTOLD de a mixa muzică pe scena festivalului.

“Este deja agreată o astfel de colaborare. Sigur că o să mă duc către o scenă care cred eu că mi se potrivește mai bine, respectiv spre Nostalgia. Nici nu mă gândesc că m-ați crede dacă m-aș apuca astăzi să pun numai muzică trap. O să mă credeți când o să pun muzica ce se vede pe fața mea, findcă eu o trăiesc.”


În liceu, punea muzică la petreceri


Pasiunea lui Andi Moisescu a început în liceu, la petrecerile cu prietenii, a continuat apoi la radio și a revenit în ultimii ani, când prietenii l-au rugat să întrețină atmosfera la diverse petreceri, de dragul vremurilor trecute.


”În liceu am început să pun muzică pe la petreceri, iar după aceea, după Revoluție, pentru că pe mine Revoluția m-a prins în clasa a XI-a, am și intrat la primul post de radio care a emis atunci: Uni-Fun Radio. A început să emită pe 11 ianuarie 1990. La 17 ani am intrat la radio și, în același timp, am început să pun și muzică în discoteci, așa se chemau pe vremea aia. Așa am câștigat primii bani.”

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *