ZiarulRing

16-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Anda Adam, mesaj subtil pentru Oana Zăvoranu. Cum a pus-o la punct pe brunetă

Între Anda Adam și Oana Zăvoranu a izbucnit un scandal de proporții, după ce actrița s-a lansat împotriva mai multor influencerițe din România.

Avatar

Publicat

pe

Între Anda Adam și Oana Zăvoranu a izbucnit un scandal de proporții, după ce actrița s-a lansat împotriva mai multor influencerițe din România. Printre numele menționate de Oana se află și cel al artistei. După ce a fost aspru criticată, Anda Adam i-a transmis un mesaj subtil Oanei Zăvoranu printr-o postare în mediul online.


Ce i-a transmis Anda Adam vedetei, în urma valului de critici


Cântăreața a decis să ofere o replică celor care o critică în ultima vreme și a făcut mai multe dezvăluiri. După ce Oana Zăvoranu a atacat-o în mod repetat, vorbind despre aspectul său fizic, dar și despre alegerea de a promova anumite produse în calitate de influencer, Anda Adam a răbufnit. Aflată într-o parcare, artista s-a filmat și a transmis un mesaj celor care o critică. După ce vedeta a fost martoră unui episod fericit între doi tineri în parcare, ea a ales să vorbească despre fericire. Totodată, Anda a transmis un mesaj subtil criticilor săi.


E mai greu să faci lucruri bune și frumoase, dar în viață e mai important să facem lucruri bune. Văd tot felul de comentarii că >, >. Uite, nu am niciun filtru, absolut niciunul. Într-o zi pot să arăt horror pentru că nu am dormit sau că toată lumea se mai trezește cu fața la cearșaf. Nici nu mă interesează dacă sunt frumoasă sau urâtă pentru că în viață nu este despre chestia asta. Aș vrea ca voi care sunteți aici pe Instagram să nu vă mai legați de orice și să ne bucurăm de chestii pe care le putem împărtăși, mai spunem o glumă, mai râdem, a spus Anda Adam pe Instagram.


Oana Zăvoranu, câștig de cauză din partea judecătorilor


După scandalul lansat de brunetă, influencerițele lezate de afirmațiile Oanei au intentat un proces pe numele său. Cinci dintre vedetele criticate de către Oana Zăvoranu, mai precis Adelina Pestrițu, Oana Roman, Anda Adam, Cristina Micu (Cristina Ich) și Tișa Alina Adriana (Alina Ceaușan) i-au deschis un proces Oanei Zăvoranu. Acestea au solicitat interzicerea folosirii numelor lor de către actriță.


Recent, magistrații de la Judecătoria Sectorului 1 din București s-au pronunțat în privința procesului deschis de Anda Adam împotriva Oanei. Instanța a respins cererea de emitere a ordonanței peședințiale ca fiind neîntemeiată. Așadar, Anda este prima dintre vedetele care pierd procesul în fața Oanei.


Respinge ca neîntemeiată cererea de emitere a ordonanţei preşedințiale. Cu drept de apel în termen de 5 zile de la pronunțare , care se va depune la Judecătoria Sectorului 1 București. Pronunțată prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței, se arată în decizia magistraților de la Judecătoria Sectorului 1 din București.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *