ZiarulRing

23-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Anda Adam amenință ca în mahala, în fața copilului: „Te spărgeam cu bătaia!!!! La propriu!”

Dar pe Anda Adam au prins-o polițiștii în colimator. Și, fudulă, a intrat pe Facebook să se certe cu ei, picând într-un și mai mare ridicol. Vedeți bine, dincolo de apucăturile de mahala, cu amenințări și tot tacâmul, diva blondă nu știe să scrie corect

Avatar

Publicat

pe

Dar pe Anda Adam au prins-o polițiștii în colimator. Și, fudulă, a intrat pe Facebook să se certe cu ei, picând într-un și mai mare ridicol. Vedeți bine, dincolo de apucăturile de mahala, cu amenințări și tot tacâmul, diva blondă nu știe să scrie corect. Asta ca să nu mai spunem că și-a lăsat copilul singur în mașină, deși Evelin are numai patru ani.


Pățania Andei Adam a dat-o în vileag și pagina de Facebook „Polițiștii au umor”. Fotografia și un text scurt au spus totul: „Anda Adam nu s-a decis de câte dizabilități suferă. De aceea, până se decide, făcând niște „șopinguri”, a lăsat-o și ea așa, „în punctul mort”. Sursa Șoferi De Week-end CLUJ”. Postarea a înregistrat rapid peste 3.100 de like-uri și aproape 700 de comentarii. Artista a reacționat imediat la critci. Doar că a zbârcit-o la limba română, dând prilej comentatorilor să râdă de ea.


Cântăreața a explicat într-un comentariu imens ( peste 700 de cuvinte!) că era foarte târziu când a parcat și s-a gândit că nicio persoană cu dizabilități nu mai vine la cumpărături la ora aceea, fiind știut că aceste persoane își fac cumpărăturile dimineața. În plus avea o urgență. Era cu copilul în mașină, iar fetița voia tort.

Postarea furibundă e plină de greșeli. Dar ce contează acestea când conduci un bolid de 150.000 de euro? Și pentru care mai ai și nevoie de spațiu, căci ușile i se deschid în sus. Iar acesta e un detaliu semnificativ, spune Anda Adam în finalul mesajului ei, de care cei care parchează lângă ea ar trebui să țină cont. Săracii de ei.


Amenințări de mahala la adresa unei tinere


Nu în ultimul rând, Anda Adam dă dovada de ceea ce știe mai bine în materie de comportament: să se poarte ca în mahala. Adică scoate la înaintare copilul, țipă din toți rărunchii că i se face o nedreptate când ea e cea care a greșit și, în final, amenință grosier. Ea reclamă faptul că a fost făcută cu ou și cu oțet, la fața locului, de o tânără care i-a criticat modul de parcare.


Replica e savuroasă. „Daca citesti acest mesaj „palariato” ,afla ca am scos masina si am venit dupa tine,dar norocul tau a fost ca nu te-am mai gasit,ca te spargeam cu bataia!!!! La propriu! Si imi asumam si ca merg la politie sa dau declaratii ulterior!

Advertisement


Pt ca nu ai cum sa ma certi si jignesti in halul ala si de fata cu copilul meu de 4 ani,ca nu ai tu nici un drept,ai inteles „HANDICAPATO”!!??? Exista politie si legi pt asta si fiecare isi asuma ce face! Ai inteles???? Daca aflu cine esti,o sa o ai GROASA cu mine,ca sa stii! Doar asa ca idee!!!” – amenință Anda Adam.


La ce școli a învățat Anda Adam să scrie așa bine


Acum că toată lumea a putut să vadă la ce i-a folosit atâta școală Andei Adam, ar mai fi de menționat două lucruri. Unul că, în aceeași postare, vedeta ține să se laude cu școlile înalte absolvite (și cu faptul că profesionistă la condus). „Nu sunt nici „blonda”, nici prost sofer.

Am terminat informatica si R.E.I ,pe langa faptul ca sunt cantareata si am si „fruntea lata” Si am peste 1 milion de km condusi in 20 de ani de concerte prin tara! ( medie 1000-1200 km condusi / weekend) x 15 ani , ca dupa aceea mi-am luat un sofer…”, mai scrie cântăreața în replica postată pe grupul polițiștilor.


Ultima melodie, în costum de baie. Ascultați versurile


Al doilea lucru, ține de cât de bună cântăreață și cât de iubită de fani este Anda Adam. Ultima piesă muzicală scoasă, acum o săptămână, e edificatoare. A adunat sub 80.000 de vizualizări videoclipul în care-și arată nurii, în costum de baie auriu, probabil producție proprie, încălțată în pantofi Yves Saint Laurent asortați cromatic, cu tocurile cu inițialele brandului. În același clip, dansează puțin și la bară, în momentele în care nu cântă tăvălită în pat. Mai sunt și secvențe cu apă pe jos, poate înțelege cineva de ce e apa aceea în jurul ei.

Reținem și câteva din ideile transmise prin textul melodiei: Andei Adam îi plac „caii putere”, nu vrea să fie o prințesă, „ci o regină”, și că poate trăi „fără Chanel” (pe care și-l dă pe șal – parfumul- și rămâne toată noaptea numai al ei.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *