ZiarulRing

02-mart.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Anca Țurcașiu, siluetă perfectă la 50 de ani

Anca Țurcașiu, una din cele mai importante voci ale muzicii românești, a trecut prin momente grele

Avatar

Publicat

pe

Anca Țurcașiu, una din cele mai importante voci ale muzicii românești, a trecut prin momente grele. Divorțul, după 22 de ani de căsnicie, a lăsat urme în sufletu artistei. Dar, puternică, Anca Țurcașiu a plecat mai departe și încearcă să-și refacă viața.


Anca Țurcașiu, siluetă perfectă la 50 de ani


Semnele divorțului au fost, cel puțin în ultimii ani. Anca Țurcașiu chiar a postat pe facebook, cu ceva vreme înainte de anunțul oficial, câteva mesaje care dădeau de înțeles. Motivele reale ale divorțului de Cristian Georgescu, conform jurnalistului Dan Silviu Boerescu, ar fi fost lipsa banilor. Odată divorțul pronunțat vedeta a decis că este momentul să-și refacă viața.


S-a retras, pentru o perioadă din lumina reflectoarelor, și și-a descoperit noi hobby-uri. Pe 8 mai vedeta a împlinit o frumoasă vârstă, și multe tinere și-ar dori să arate ca Anca.
”Am descoperit în vara asta un hobby nou: marșul. Mi-am amintit de miile de antrenamente de atletism destul de chinuitoare din copilărie, eu fiind cam împiedicată natural… Mărșăluind azi, trăiesc senzații uluitoare: liniște, entuziasm, motivația de a înainta măcar cu câteva sute de metri mai mult decât ieri.”, scria la un moment dat pe instagram.


Ultima imagine cu artista arată tot


Născută pe 8 mai, anul acesta vedeta a schimbat prefixul, împlinind frumoasa vârstă de 50 de ani. Și ca să-și sărbătorească momentul așa cum se cuvine, a decis că un pictorial este cea mai bună metodă. Anunțul a fost făcut de Anca Țurcașiu pe contul său de instagram, zilele trecute, însoțit de o poză de acum un an, tot de la un astfel de pictorial de pe malul mării.


Anca Țurcașiu, siluetă perfectă la 50 de ani. (foto: instagram)


”Iubesc marea! Dintotdeauna. Copil fiind, mergeam cu părinții mei la Năvodari cu cortul, pe care-l montam pe plajă. Trei săptămâni. Ca să ne trezim cu marea în nări. Ca să ne putem bucura de ea cât mai mult. Când am împlinit 40 de ani, am făcut o ședință foto la mare cu un artist fotograf, Mircea Marinescu. Ne-am propus reeditarea ei la 50 de ani. Tot acolo. Ceea ce s-a și întâmplat vara aceasta. Fotografia de mai jos e în avanpremieră! Restul… urmează cât de curând!”, a scris Anca pe instagram.


Așadar, în curând, o vom descoperi încă odată, dacă mai era nevoie, pe Anca Țurcașiu așa cum o știu fanii, și așa cum ea își dorește să fie descoperită. Rămâne să așteptăm pictorialul anunțat și să vedem ce ne-a pregătit vedeta Anca Țurcașiu pe instagram.

Advertisement