ZiarulRing

25-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Anca Serea este bună de plată. Câți bani trebuie să dea după ce a pierdut procesul

Anca Serea și Adi Sînă sunt părinți responsabili și fac totul pentru ca cei șase copii ai lor să aibă o educației bună, chiar dacă asta înseamnă să scoată din buzunar sute de mii de euro. Această răspundere pare că a căzut cam greu la bugetul familiei.

Avatar

Publicat

pe

Anca Serea și Adi Sînă sunt părinți responsabili și fac totul pentru ca cei șase copii ai lor să aibă o educației bună, chiar dacă asta înseamnă să scoată din buzunar sute de mii de euro. Această răspundere pare că a căzut cam greu la bugetul familiei.

Prezentatoarea Prima TV, titulara contractului de la unitatea de învățământ privată unde învață copiii lor, a plătit doar prima rată din taxa anuală de școlarizare, așa că instituția a dat-o în judecată și a câștigat.


Anca Serea, probleme cu repetiție. Vedeta este bună de plată după ce a mai pierdut un proces cu școala privată a copiilor ei


Anca Serea și Adi Sînâ au ales pentru copiii lor școli private, acolo unde aveau de achitat aproape 3.000 de euro pe an pentru fiecare micuț. Serea, titulara contractului, a plătit doar prima rată, așa că instituția a dat-o în judecată și a câștigat. Magistrații de la Judecătoria Cornetu au decis în 25 ianuarie 2021 că Anca Serea este bună de plată.
Prezentatoarea Prima TV are la dispoziție 30 de zile pentru a plăti o restanță de 2.136 de euro, echivalentul a trei din cele 4 rate pe care le avea de plată pentru anul școlar 2017-2018. La această sumă se adaugă și penalizări de 0,2%, potrivit contractului, prin urmare suma totată a ajuns la peste 3.500 de euro.

Vedeta a primit o decizie similară din partea Judecătoriei Sectorului 4 și anul trecut, când magistrații au hotărât că aceasta are de plătit peste 3.600 de euro. Chiar și așa, ea a declarat că nu există probleme cu banii în familie, mai cu seamă cu cât tocmai a achiziționat un apartament pentru fiul ei cel mare, care va împlini 19 ani în câteva luni.
„Așa de prost ne merge că tocmai am cumpărat un apartament la Stejarii, pe care-l amenajez. Este pentru copii. David face 19 ani, în curând, acum în martie, și l-am luat. Fie o să-l închiriez sau dacă el își dorește să se mute, o să-l lăsăm să se mute, să vedem”, a spus Anca Serea.

„L-aș face și pe al șaptelea copil”


„L-aș mai face și pe al șaptelea. Și cred că o să-l mai fac. Când eram mică îmi doream să fiu învățătoare. De fapt, îmi doream să fiu educatoare, pentru că am avut o doamnă educatoare la grădinița din curtea bisericii de unde am crescut eu, și îmi doream să fiu ca ea, să lucrez cu copiii, să stau cu copiii, să-mi petrec mult timp cu ei. Când eram mică, toate vecinele mele mă rugau să stau cu copiii lor când mergeau la treabă și mă răsplăteau cu bomboane, fie niște bănuți acolo. Mie mi-a plăcut de mică să petrec timp cu copiii”, a povestit vedeta într-un interviu din decembrie 2020 pentru ”La Măruță”

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *