ZiarulRing

20-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Anastasia, fiica lui Liviu Vârciu și a Andei Călin, „revoltată” pe Nea Mărin. Ce mesaj i-a transmis: „Îl bate pe tati!”

Anastasia, fiica lui Liviu Vârciu și a Andei Călin este foarte, „revoltată” pe Nea Mărin.

Avatar

Publicat

pe

Anastasia, fiica lui Liviu Vârciu și a Andei Călin este foarte, „revoltată” pe Nea Mărin. Micuța prezentatorului TV i-a transmis un mesaj lui Nea Mărin. Iată ce a postat Liviu Vârciu pe conturile sale personale de pe platformele de socializare pentru celebrul coregraf!

Anastasia, fiica lui Liviu Vârciu și a Andei Călin, „revoltată” pe Nea Mărin


Anastasia, fiica lui Liviu Vârciu și a Andei Călin, este foarte „revoltată” pe Nea Mărin și i-a transmis un mesaj celebrului coregraf. Iată ce a spus Anastasia despre acesta!

Anastasia, fiica lui Liviu Vârciu și a Andei Călin, „revoltată” pe Nea Mărin

Liviu Vârciu și Nea Mărin au avut mereu „certuri”, mai ales în emisiunile de la Antena 1, cum ar fi în emisiunea „Poftiți pe la noi!”. Ei bine, fiica lui Liviu Vârciu și a Andei Călin a văzut că tatăl ei primește „bătaie” de la celebrul coregraf, iar ea i-a transmis un mesaj „revoltător”.

Articolul continuă după recomandări

Anastasia a precizat faptul că este foarte supărată pe Nea Mărin și asta pentru că îl bate pe tatăl ei, dar nu numai, ci și pe Andrei Ștefănescu. Micuța a mai spus că el este bătrân și urât și i-a luat apărarea tatălui ei.

„Nu mai vorbesc cu Nea Mărin că îi bate pe tati și pe Andrei! Nea Mărin e urât, e bătrân, e bătrân!”, a spus Anastasia în clipul video pe care l-a făcut prezentatorul TV și pe care l-a postat pe TikTok.

Cu ce se ocupă Anastasia, la doar 5 ani

Anda Călin este mândră de fiica ei și a lui Liviu Vârciu, Anastasia. Anastasia face balet la Teatrul Constantin Tănase din București. În urmă cu câteva luni, Anda Călin a postat fotografii cu fiica ei de la teatru și le-a transmis fanilor cât de mândră este de micuță.
Din imaginile postate atunci de vedetă se poate observa cât de atentă și concentrată este micuța Anastasia la ceea ce face, dar și cât de mult îi place.

Advertisement

„Nu m-am putut decide la o singură poză! Ador❤️❤️❤️”, a scris vedeta la postarea pe care a făcut-o atunci pe pagina ei de Instagram.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *