ZiarulRing

21-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Anamaria Prodan, clipe de coșmar la PRO TV! Ce a pățit impresara

Anamaria Prodan a trecut prin clipe de coșmar la PRO TV, în cea mai nebună emisiune a momentului! Ce a putut păți impresara?

Avatar

Publicat

pe

Anamaria Prodan a trecut prin clipe de coșmar la PRO TV, în cea mai nebună emisiune a momentului! Ce a putut păți impresara?

Anamaria Prodan va apărea joia viitoare, pe 12 octombrie 2023, în show-ul „Săriți de pe fix” de la PRO TV. Impresara a avut de îndurat niște momente deloc ușoare în cadrul uneia dintre probe, potrivit Fanatik.

Anamaria Prodan, momente de coșmar în show-ul „Săriți de pe fix”

Anamaria Prodan a spus „Da” celor mai imposibile provocări din emisiunea prezentată de Cabral. Vedeta a fost invitată în episodul 5 al show-ului, alături de manelistul Jean de la Craiova! A făcut deliciul publicului din platou.

Vedeta s-a înhămat, la propriu, la proba de cultură generală în care dacă nu răspunzi corect, decolezi spontan și rămâi suspendat în tavan. Pentru a face față probei, Anamaria Prodan a concurat împotriva lui Mihai Rait, actorul cunoscut pentru interpretarea lui Dorel în „Las Fierbinți”.

Impresara a avut curaj la începutul probei. Doar că… în momentul când nu a nimerit răspunsul potrivit la niște întrebări, a zburat în fața tuturor. Vedeta i-a cerut la un moment dat lui Cabral să pună pauză probei căci simțea că i se face rău.

Cabral: „În momentul ăsta ne urăște sincer!”

„În momentul ăsta ne urăște sincer! Nu mai greși”, i-a spus Cabral Prodancăi în clipa în care acesteia nu i-a mai venit niciun chef de râs.

Advertisement

Cum s-a încheiat toată povestea, dacă a oprit sau nu Cabral proba pentru impresară, după ce aceasta i-a zis că îi este rău, puteți vedea în premieră, înainte de TV, pe platforma VOYO.

Momente amuzante

Au fost și momente ceva mai amuzante cu Anamaria Prodan, dincolo de clipele de coșmar pe care le-a trăit suspendată în aer. La unele probe, fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf s-a descurcat de minune. Ba chiar, putem spune că a și câștigat unul dintre concursuri.

Anamaria Prodan și-a arătat, totodată, și veleitățile de actriță într-o scenetă pe care a jucat-o în „Planul înclinat”, cea mai așteptată parte din fiecare gală de la „Săriți de pe fix”.

Ana își joacă, practic, propriul rol, acela de impresară. Unul dintre invitații permanenți încearcă să o convingă să îl bage la o echipă de fotbal, conform scenariului.