ZiarulRing

16-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Anamaria Prodan a făcut senzație pe stradă cu o ținută de aproape 40.000 de euro! Impresara a purtat o geantă de ”doar” 18.000 de euro!

Anamaria Prodan este adepta luxului și niciodată nu a ascuns acest lucru!

Avatar

Publicat

pe

Anamaria Prodan este adepta luxului și niciodată nu a ascuns acest lucru! Impresara numărul unu în România deține zece case în America, în Abu Dhabi are o vilă pe plajă de un milion de euro, în timp ce în țară, se răsfață fie în imobilul de pe malul Snagovului, fie în apartamentul de fițe din centrul Bucureștiului!


Dacă mai punem la socoteală adevărata colecție de mașini din garaje, în jur de șase în acest moment, din care nu lipsește un Bentley, un Rols Roys sau ultima fiță de Ferrari, ei bine, avem imaginea opulenței în care trăiește diva! ”Toată averea mea este făcută din muncă. Eu și Reghe muncim pe brânci să avem toți ce ne dorim”, spunea, agenta FIFA, în premieră pentru reporterii WOWbiz.ro, în urmă cu câteva luni!

Anamaria Prodan șochează cu un colier de 20.000 de euro! Cât costă treningul Versace


Fosta prezentatoare TV stă perfect și la capitolul haine, care, în marea lor majoritate, provin de la firme celebre. Drept dovadă și ultima ei apariție în public, unde a fost surprinsă de paparazii WOWbiz.ro îmbrăcată din cap până în picioare în obiecte vestimenatare scumpe.


La ieșirea dintr-un restaurant, Anamaria Prodan șochează cu un colier Kara Diamond de 18.000 de euro! Ținuta întreagă însă este una de fiță și vom detalia. Trening Versace de 1100 de euro, adidași Alexander McQueen de 500 de euro sau geanta Hermes de 18.000 de euro!

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *