ZiarulRing

27-feb.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Anamaria Ferentz, șomeră de lux. Cum primește bani din SUA și de ce

Anamaria Ferentz trăiește un adevărat coșmar în America. După ce a trecut prin perioada de izolare cauzată de epidemia de coronavirus, acum vedeta este afectată și de protestele care au poronit după moartea lui George Floyd.

Avatar

Publicat

pe

Anamaria Ferentz trăiește un adevărat coșmar în America. După ce a trecut prin perioada de izolare cauzată de epidemia de coronavirus, acum vedeta este afectată și de protestele care au poronit după moartea lui George Floyd.


Anamaria Ferentz a ajuns șomer de lux. Cum primește bani din SUA și pentru ce
Protestele înregistrate în toată America i-au stricat viața Anamariei Ferentz. Cântăreața a rămas șomeră în SUA și trăiește cu frică din cauza protestelor violente generate de moartea lui George Floyd. Anamaria Ferentz lucra în domeniul imobiliarelor, iar acum a intrat în șomaj.
Anamaria Ferentz locuiește de mai mulți ani în Statele Unite ale Americii și lucra în domeniul imobiliar. Odată cu izbucnirea protestelor violente din SUA, viața fostei artistă a fost dată peste cap.


Anamaria Ferentz lucra în domeniul imobiliar


„Am renunțat la jobul în imobiliare pe care îl aveam, daca nu îl aveam, nu puteam sta liniștită acasă, altfel nu aveam cum, acum primesc șomaj.
Nu știam nimic, vorbeam non-stop cu mama la telefon, mama e singură într-un oraș, fratele în alt oraș, eu în altă țară. Partea frumoasă a fost că ne-am văzut mereu pe video call și ouăle de Paște le-am ciocnit prin telefon, am încercat să mă mențin pozitivă, să-i încurajez și pe ei”, a declarat Anamaria Ferentz.


Protestele înregistrate în ultimele zile sunt mai grave decât se văd la televizor, după cum spune Anamaria Ferentz. Comparativ cu epidemia de coronavirus, americanii sunt mult mai speriați de ce se întâmplă acum în țara lor. Oamenilor le este frică să mai iasă pe stradă.


Americanii nu mai au voie să iasă pe stradă după o anumită oră


”Nu avem voie să ieșim din casă. Numai împușcături și mașini de poliție, salvare, pompieri și elicoptere aud din casă. Aseară aveam impresia că sunt pe front în Irak, elicoptere și bubuieli non-stop. Între timp, din păcate, este a doua zi când avem interzis să ieșim din casă după 8 seara, până a doua zi dimineața. Guvernatorul a dat ordin, cine iese după 8 seara este arestat, pentru că după 8 ies doar protestatarii. Dar, de fapt, sunt niște anarhiști infiltrați printre protestatari, care fac numai nenorociri, sparg magazinele, fură. Au făcut dezastru și pe Rodeo Drive. Au spart toate magazinele de firmă. Au furat poșete, tot ce au putut.


Sunt foarte mulți tineri albi printre cei de culoare, care se văd în filmulețele de pe net. S-au distrus și magazinele din Santa Monica. Totul este devastat! Se pare că așa e în istoria Americii. De câte ori e un protest, se trezesc și alții care distrug și fură. Din păcate, se strică mesajul anti-rasism care trebuia să se audă”, spunea Anamaria Ferentz.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *