ZiarulRing

24-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Ana Morodan a încercat să se sinucidă. Fosta concurentă de la Asia Express, dezvăluiri cutremurătoare

Ana Morodan și-a deschis încă o dată sufletul și a povestit despre cea mai grea încercare din viața ei. Ce a făcut-o pe fosta concurentă de la Asia Express să-și dorească să se sinucidă?

Avatar

Publicat

pe


Ana Morodan și-a deschis încă o dată sufletul și a povestit despre cea mai grea încercare din viața ei. Ce a făcut-o pe fosta concurentă de la Asia Express să-și dorească să se sinucidă?


Ana Morodan, la un pas de sinucidere.

Ana Morodan a deschis un subiect extrem de sensibil în platoul de la Vorbește Lumea. Fosta concurentă de la Asia Express a recunoscut că și-a dorit la un moment dat să nu mai fie pe acest pământ. Din păcate, aceasta a trecut printr-o perioadă atât de grea în viața ei încât a ajuns să își dorească să nu mai trăiască. Blondina le-a mulțumit moderatorilor că au lăsat-o să-și spună povestea direct și detaliat. Aceasta a subliniat faptul că este important ca tinerii, majoritatea din ziua de azi suferind de depresie și stări de anxietate, să nu știe că sunt singuri în situația în cauză. Ana i-a îndemnat pe toți cei care simt că au nevoie de ajutor să apeleze de urgență la specialiști, evitând problemele extrem de mari care i-ar putea face în timp să clacheze de tot.


„Am început să îmi evaluez viața și a durat un an perioada asta grea. A fost un an în care am învățat abecedarul respectului de sine. Am învățat că timpul pe care ți-l acorzi ție este cel mai prețios. Credeți-mă, nicio geantă de brand, nicio bijuterie, nu poate compesa faptul că voi pe interior sunteți o epavă emoțională. Cred că lucrurile astea sunt firești în epoca în care trăim. Foarte mulți tineri se confruntă cu asta astăzi”


Ana Morodan, la un pas de sinucidere. Dezvăluirile vedetei sunt emoționante


„Am simțit dintr-o dată că ceva nu este în regulă, până când mi s-au încleștat mâinile. Simțeam că dacă clipesc, corpul meu se va duce involuntar la cuțit. Nu am avut niciodată depresii, n-am avut nimic. Am stat într-o stare de panică cruntă. În decembrie anul trecut, spun foarte sincer, am crezut că nu mai trec în 2019. Am crezut că gata, s-a terminat, pusi pa, dungă roșie în buletin, aia e„
Ana Morodan

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *