ZiarulRing

20-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Ana Baniciu e printre cele mai râvnite femei din România și acum am văzut pe cine moștenește. Cine e mai frumoasă, mama sau fiica?

Ana Baniciu nu face publice prea multe imagini alături de celebrul ei tată, cântărețul Mircea Baniciu, sau de mama sa naturală, actrița Diana Gheorghian.

Avatar

Publicat

pe

Ana Baniciu nu face publice prea multe imagini alături de celebrul ei tată, cântărețul Mircea Baniciu, sau de mama sa naturală, actrița Diana Gheorghian. Cum de această dată a fost un mare eveniment în familie, și surpriza pentru fani a fost pe măsură.


Ana Baniciu, printre cele mai râvnite femei din România. Cine e mai frumoasă, mama sau fiica?


Anca Baniciu are o viață la care mulți doar visează. Datorită talentului său, vedeta a ajuns să fie una dintre cele mai iubite cântărețe din România, lăudându-se cu mii de fani care o iubesc pentru tot ceea ce face. Cât despre viața privată, solista are o relație extrem de puternică cu părinții ei.


Chiar dacă este cunoscută atât în țară, cât și peste hotare, nu mulți știu cum arată mama interpretei. De cuvând, Ana le-a satisfăcut fanilor această mare curiozitate și le-a împărtășit admiratorilor o imagine alături de mama sa. Artista a ținut să îi transmită și un mesaj de suflet părintelui său. I-a urat ”la mulți ani”, exprimându-și dragostea față de aceasta.


„La mulți ani, mămica mea! Să fii sănătoasă și eu promit să mă ocup de tot! #locul1”, a scris solista pe InstaStory, în dreptul imaginii cu mama sa.

Mircea Baniciu a fost căsătorit cu actrița Diana Gheorghian, timp de patru ani. Din această căsnicie a rezultat Ana. Căsătoria cu artista a avut un asemenea impact asupra vieții cântărețului, încât, pentru o lungă bucată de vreme, acesta nu a mai vrut să audă de Starea Civilă, după cum însuși a mărturisit.


Pe 18 octombrie 2014 a pornit, însă, pe un alt drum, cu Alina Nemeș, femeie care îi este alături de câțiva ani și care i-a dăruit un fiu, pe Victor Baniciu. Nunta lor s-a desfășurat într-un cadru intim, dar interpretul a ținut să posteze o poză cu el și noua soție pe contul personal de Facebook, pentru a arăta cât este de emoționat de ideea de a fi din nou mire.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *