ZiarulRing

21-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Americanii o vor plecată. De ce i se cere lui Meghan Markle să părăsească SUA

Meghan Markle s-a trezit în mijlocul unei probleme majore, cel puţin pe social media. Și asta doar pentru că a fost foarte vocală în ceea ce privește alegerile din SUA.

Avatar

Publicat

pe

Meghan Markle s-a trezit în mijlocul unei probleme majore, cel puţin pe social media. Și asta doar pentru că a fost foarte vocală în ceea ce privește alegerile din SUA. Acum i se cere să se ţină de promisiune dacă Donald Trump va câştiga al doilea mandat la Casa Albă. Deocamdată, rezultatele nu sunt în favoarea lui Trump.


Lui Meghan Markle i s-a cerut să „se ţină de promisiune” și „să părăsească” America dacă Donald Trump câștigă alegerile din SUA. Acesta este îndemnul făcut de utilizatorii de pe rețelele de socializare: să părăsească SUA dacă Donald Trump câștigă alegerile.


Internauții îi cer ducesei să plece în Marea Britanie


Un utilizator a postat o imagine cu alte vedete care s-au arătat împotriva lui Donald Trump şi a scris: „Meghan Markle și prințul Harry când vă faceţi bagajele și plecaţi după câştigarea alegerilor de către Trump… luaţi cu voi și pe ceilalți. Mulțumiri”, informează Evenimentul Zilei.
Un alt utilizator a postat pe Twitter: „Ce s-a întâmplat cu toți actorii și animatorii care urmau să părăsească SUA dacă Trump ar câștiga în 2016? Prințul Harry și Meghan Markle nu aveau de ce să se mute în SUA în timp ce Trump era președinte. Când Trump va câștiga iar în 2020, câți dintre cei care au spus că părărsec America o vor face?”


Un al treilea utilizator a postat: „De ce nu pot unii oameni, precum pretențioasa Meghan Markle, care a promis că va părăsi SUA dacă Trump va deveni POTUS, să își țin promisiunea? Ei trebuie să învețe ceva de la Trump: Promisiunea făcută, promisiunea respectată”.
Ducesa de Sussex l-a etichetat pe Trump drept „misogin”


Ea a spus că: „Da, desigur, Trump este dezbinator, gândiți-vă doar la femeile care votează. Cred că partidul Republican a pierdut votul din partea femeilor, adică un număr imens, deoarece Trump este atât de misogin, și atât de vocal în privința aceasta…”.
În septembrie, prințul Harry a spus cetățenilor americani să „respingă discursul de ură” în timpul alegerilor din 2020 din SUA. Este limpede că a făcut referire la Donald Trump, în interviul dat în 2016.


Acum, și fostul consilier al campaniei președintelui Donald Trump, Corey Lewandowsk, a declarat: „Sper că fețele regale vor părăsi SUA”. După ce ducesa de Sussex a făcut comentarii cu privire la alegerile din SUA, Lewandowski a declarat pentru Daily Mail: „Au făcut un bine mare pentru Marea Britanie plecând, sper că vor face același bine și pentru noi reîntorcându-se”.
Prințul Harry, implicat și el în alegeri

Advertisement


În timpul emisiunii Time 100, prințul Harry a spus: „Pe măsură ce ne apropiem de noiembrie, este vital să respingem discursul de ură, dezinformarea și negativitatea online”. Ducesa de Sussex a adăugat: „La fiecare patru ani ni se spune același lucru: „Aceasta este cea mai importantă alegere din viața noastră. Da, acesta este”. „Când votăm, valorile noastre sunt puse în acțiune și vocile noastre sunt auzite”, a declarat Meghan cu subînţeles.
Ducesa este prima persoană din familia regală britanică modernă care a votat la alegerile prezidențiale din SUA. O sursă apropiată cuplului a declarat că „votează la aceste alegeri” deşi membrii Casei Regale Britanice nu se implică în politică, relatează Express.