ZiarulRing

23-feb.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Ameninţat cu MOARTEA, Marcel Prodan se ASCUNDE!

Avatar

Publicat

pe

Marcel Prodan, bărbatul care a bătut-o crunt pe Alexandra Stan, se ascunde de toată lumea. Ieri, când artista a mărturisit că a fost lovită cu bestialitate de către managerul ei, până a rămas inconştientă, el nu a fost de găsit pentru a da explicaţii. Mai mult, a luat decizia de a-şi şterge contul personal de Facebook, pentru a se ascunde de fanii artistei.

După ce Alexandra Stan a dezvăluit adevărul în privinţa „accidetului auto”, invocat cu o zi înainte de echipa ei de management, fanii revoltaţi ai artistei au lansat ameninţări pe Facebook la adresa lui Marcel Prodan.

„Ce minte bolnavă de handicapat cu faţa aia de puşcăriaş……. meriţi să zaci în puşcărie scârbă ordinară, ţi-ai bătut joc de această fată minunată”, a scris un fan revoltat.

„Noi toţi suntem lângă tine Alexandra, şi sper să îţi revii cât de curând şi să uiţi acest vis urât… viaţa este dură uneori, în special cu noi femeile, dar D-zeu nu doarme. Vei vedea cât de mult va suferi acest animal, căci nu îl pot numi om. De acum înainte, fostul tau menager va trai un CALVAR va trebui să se uite mereu în urma… căci sunt mulţi oameni care îl vor pedepsi”, sau „Acest animal trebuie LINŞAT!”, sunt câteva din mesajele care l-au speriat pe Marcel Prodan.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *