ZiarulRing

22-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Amanta lui Vladimir Putin a dispărut și nu e nicăieri de găsit. Ce s-ar fi întâmplat cu Alina

De mai bine de doi ani de zile, Alina Kabaeva, fosta campioană la gimnastică ritmică, nu a mai apărut în public. Ea era considerată de câțiva ani amanta președintelui rus Vladimir Putin. Toată lumea se întreabă dacă este doar discretă sau a dispărut.

Avatar

Publicat

pe

De mai bine de doi ani de zile, Alina Kabaeva, fosta campioană la gimnastică ritmică, nu a mai apărut în public. Ea era considerată de câțiva ani amanta președintelui rus Vladimir Putin. Toată lumea se întreabă dacă este doar discretă sau a dispărut.


Amanta lui Vladimir Putin a dispărut și nu e de găsit nicăieri


Alina Kabaeva s-a născut în anul 1983, în Tașkent, Uzbekistan. În același an, Vladimir Putin se căsătorea. Actualul Președinte al Rusiei era la acea vreme agent KGB. Cei doi s-au cunoscut 17 ani mai târziu, când Alina a devenit campioană olimpică la Sydney. Ea era poreclită ”cea mai flexibilă femeie din Rusia”. În ciuda diferenței de vârstă de 31 de ani, se pare că pe el l-a atras frumusețea fostei gimnaste, ea fiind atrasă de puterea și prestanța unuia dintre cei mai puternici oameni din lume.


Vladimir s-a căsătorit cu Liudmila Alexandrovna Chkrebneva pentru ca el să poată pleca in misiunile din străinătate, primite de la serviciile secrete ruse. Nici soției președintelui rus nu i se permiteau aparițiile în public. După ce Putin a început relația cu fosta gimnastă, soția acestuia a fost mutată într-o vilă prezidențială din Sochi. În 2013, după 30 de ani de căsătorie, Vladimir Putin își anunța oficial, separarea de Liudmila.


Subiectele legate de Alina Kabaeva sunt interzise presei


Potrivit Okmagazine.ro, subiectele legate de Alina Kabaeva sunt interzise presei. Mai multe publicații și jurnaliști au avut de suferit pe urma articolelor în care a fost menționată. Cenzura a fost aplicată încă de la începutul speculațiilor legate de relația extraconjugală dintre cei doi. Unele publicații au fost chiar închise, și patronii ajungând la faliment.
Din cauza acuzațiilor de dopaj, fosta campioană olimpică a trebuit să se retragă în 2001, în 2007 devenind politician pe listele partidului Rusia Unită. Alina Kabaeva a devenit vicepreședinta diviziei de tineret. în 2014 ea a renunțat la politică și s-a angajat în holdingul National Media Group, care lucrează cu Netflix.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *