ZiarulRing

25-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Amalia Năstase, declarații emoționante despre fostul soț: ”Îi mulțumesc pentru minunile de copii pe care îi avem împreună”

Amalia Năstase a vorbit pentru revista VIVA! despre relația cu fostul soț Ilie Năstase și despre cât de mult a contat prezența lui în viața ei.

Avatar

Publicat

pe

Amalia Năstase a vorbit pentru revista VIVA! despre relația cu fostul soț Ilie Năstase și despre cât de mult a contat prezența lui în viața ei. Cei doi au împreună două fete, de care se ocupă împreună, chiar dacă au divorțat în urmă cu câțiva ani.

”Când ai copii împreună cu cineva, vei fi mereu apropiat de persoana respectivă. Eu îl respect foarte mult pe Ilie și cred că, în afară de Ion Țiriac, sunt singura persoană care știe cu adevărat cât de valoros este el ca imagine pentru România.

Orice imagine ar avea el prin presa de aici, nu poate șterge un milimetru din dragostea cu care e văzut în străinătate. În legătură cu fetele, el se vede mereu cu ele și le iubește foarte mult. Se mândrește cu ele și ele sunt foarte mândre că sunt fetele primului număr 1 mondial din istoria ATP-ului”, a declarat Amalia Năstase pentru VIVA!.

Când a fost întrebată cât de mult a ajutat-o căsnicia cu Ilie Năstase, Amalia a făcut dezvăluiri emoționante despre tatăl fetelor sale.

”Cred că ce am făcut eu în mariajul cu Ilie Năstase m-a ajutat în viață. Tot din trecutul meu m-a adus unde sunt azi. Poți fi cu un om cunoscut, dar dacă ajungi cu el undeva și ești plantă, nu te ajută cu nimic.

Eu am reconstruit de la zero multe lucruri în viața mea, inclusiv reputații și la rândul meu am fost ajutată de foarte mulți oameni să cresc și să merg mai departe. Iar pentru asta, m-am bazat pe educația de acasă și pe sacrificiile pe care părinții mei le-au făcut pentru mine.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *