ZiarulRing

28-feb.2024

ULTIMA ORĂ

LIFE/INEDIT

Am văzut-o și pe asta! Profesori la cursuri de numerologie!

Îți vine să-ți faci cruce și să spui ”Doamne ferește!”! Profesorii din Galați vor fi pregătiți în numerologie. Probabil că Matematica va fi scoasă din programa școlară.

Avatar

Publicat

pe

Îți vine să-ți faci cruce și să spui ”Doamne ferește!”! Profesorii din Galați vor fi pregătiți în numerologie. Probabil că Matematica va fi scoasă din programa școlară.


Profesorii din județul Galați au fost invitați vineri, 8 ianuarie, la niște cursuri care țin până în noapte, la ora 21.00. Nu sunt cursuri de predare online, ci de numerologie! Pe când și de astrologie, cărți de tarot, citit în palmă și în foi de ceapă? De ce nu se fac cursuri depre viața și opera Babei Vanga, ale lui Nostradamus și Mamei Omida? Suntem curioși ce va spune ministrul educației, rectorul Sorin Cîmpeanu. Și domnia sa a anunțat că se vor introduce materii noi.


Am văzut-o și pe asta! Profesorii pregătiți în numerologie!


O veste năucitoare vine din județul Galați, de la jurnaliștii de la Viața liberă.
Inspectoratul Școlar Galați a dat lovitura! Reformează învățământul înaintea Ministerului Educației. Profesorii din județ sunt invitați să participe, online, la un curs de pregătire în numerologie!
Noul inspector şcolar general din judeţul Galaţi, doamna învățătoare Selena Costea, a solicitat cadrelor didactice, printr-o adresă oficială cu antetul Inspectoratului, să ia parte la proiectul online “Numerologia – o 9 legătură între dascăl şi elev”.
Selena Costea, învăţătoare la Şcoala Gimnazială Nr. 2 din Lieşti, a fost numită inspector şcolar general adjunct în luna iunie a anului trecut. Ea conduce Inspectoratul Școlar Județean Galați, cu mandat provizoriu, din data de 21 decembrie 2020. În înlocuiește pe Onuţ Atanasiu care a fost ales deputat.


Ce vor învăța profesorii la cursul de numerologie


Proiectul, adresat cadrelor didactice din învăţământul formal şi alternativ, este iniţiat de Asociaţia Numerolorgilor din România şi a fost programat să se desfăşoare online în cursul zilei de vineri, 8 ianuarie, între orele 18.00 şi 21.00.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *